Myten om Luna (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
302
Utgivningsdatum
2021-11-12
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 130 x 21 mm
Vikt
362 g
SAB
Hc
ISBN
9789189474208
Myten om Luna (häftad)

Myten om Luna

Häftad Svenska, 2021-11-12
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Sommaren 1969 är en händelserik sommar: människan har precis satt sitt första fotavtryck på månen, och Isa har nyss fyllt tolv år. Nu ser hon fram emot ett långt och härligt sommarlov i familjens torp på landet - men när faster Rut kommer på besök med sin märklige make John, en engelsk professor i arkeologi som verkar vara mer besatt av jorden än av rymden, händer märkliga ting som är mer sagolika än självaste månlandningen.

En kväll smyger Isa och hennes kusin Kristoffer efter John när han ger sig av i den mörka, regniga natten. Isa anar inte att hon snart ska befinna sig mitt i ett omskakande äventyr som vänder upp och ner på hela hennes verklighet. Hur ska hon någonsin kunna berätta om det hon har varit med om? Och det hemskaste av allt: Finns det någon där ute som vill henne illa?

Myten om Luna är en fängslande och tänkvärd berättelse om att bli vuxen och ställas inför livets föränderlighet. Den handlar om att tappa fotfästet och ramla rakt ut i en ny tillvaro som överskrider verklighetens gränser - men också om att hitta tillbaka till sig själv på jorden.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Myten om Luna
 2. +
 3. Op. 101

De som köpt den här boken har ofta också köpt Op. 101 av Horace Engdahl (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hillevi Torell

 • Arne lagar mat, lärarhandledning

  Hillevi Torell

  Musik bygger en bro till språkinlärning. Svenska språket har en mångfald av vokalljud som utgör en svårighet för andraspråksinlärare. I "Arne lagar mat - vokalsånger med svenskans långa vokaler som grund" används musik för att underlätta...

 • Arne lagar mat, elevhäfte

  Hillevi Torell

  Musik bygger en bro till språkinlärning. Musik, sång, rytmiska röstinspelningar och ljudklipp skickas digitalt i samband med köp av lärarhandledningen. Svenska språket har en mångfald av vokalljud som utgör en svårighet för andraspråksinlärare. I ...