Det är väl bara att... (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
320
Utgivningsdatum
2022-01-27
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 22 mm
Vikt
512 g
SAB
Hc
ISBN
9789189474505
Det är väl bara att... (häftad)

Det är väl bara att...

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad, Svenska, 2022-01-27
219
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
- När batteriet är fullt finns energi till hundra procent, säger han och pekar med pennan på den gröna färgen som fyller upp batteriteckningen. Sedan suddar han bort det mesta av färgen så att bara ett tunt grönt fält finns kvar.- Här är du, fortsätter han.Nu försvinner även det sista gröna fältet under tavelsudden. Han vänder sig halvt om och ser rakt på mig medan han knackar med knogen på det urladdade batteriet på whiteboardtavlan.- Och här. Här är man död.
Det är väl bara att ... är en självbiografisk roman om en kvinna som får diagnosen utmattningssyndrom men som varken vill eller kan acceptera situationen. Läkaren måste ha fel, hon kan visst kliva upp ur sängen. Han förstår inte hur krångligt allt skulle bli om hon blev sjukskriven. Men sjukskriven blir hon. Christina, som alltid satt andra i första rummet, får hantera den kanske svåraste utmaningen i hela sitt liv: att värna om sig själv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det är väl bara att...
  2. +
  3. Jordoffer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jordoffer av Helén Wigh (pocket).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det är väl bara att.... Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spot on!
    Jeffrey Norén, 18 april 2022

    Blomquist (2022) beskriver på ett detaljerat sätt hur en utmattningsproblematik kan se ut, kännas och upplevas. Skammen, skulden, rädslan, oron, ångesten, paniken, sorgen och ilska är känslor som förekommer frekvent för personer med utmattningsproblematik. Läsaren får följa med hur författaren upplever dessa, hur hon inte hanterar dem inledningsvis utan flyr från dem på olika sätt. Blomquist (2022) har verkligen fångat hur svårt det är med acceptansen vid ett utmattningssyndrom. Det handlar i... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner