Döm inte mig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-03-18
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 35 mm
Vikt
821 g
ISBN
9789189474963
Döm inte mig (inbunden)

Döm inte mig

Inbunden Svenska, 2022-03-18
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
När den framgångsrika vd:n Timmy träffar thrillerförfattaren Mona är hans lycka total. Hon är allt han önskar sig: vacker, intelligent och spännande. De påbörjar genast ett passionerat förhållande. Men snart kompliceras relationen av Monas dunkla bakgrund och Timmys infekterade konflikt med sin excentriske kollega Jens.
Relationen blir alltmer komplex när en ung kvinna träder in i bilden - och inte vilken kvinna som helst. Ett infernaliskt rävspel inleds och Timmy skymtar en annalkande avgrund. Vem är Mona egentligen? Vad vet hon om Timmy? Timmy gör allt i sin makt för att inte tappa balansen på livets knivsegg. Frågan är om det räcker?
Döm inte mig är en psykologisk spänningsroman om mörka farliga hemligheter, om hur oläkbara sår från det förflutna lockar fram det sämsta hos människan, men också om vår eviga längtan efter den sanna kärleken.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Döm inte mig
  2. +
  3. Je m'appelle Agneta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Je m'appelle Agneta av Emma Hamberg (pocket).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Mats Norell

  • Kallt blod

    Mats Norell

    En natt sveper en förlamande storm in över Stockholm och ett tjockt istäcke lägger sig som en mur kring ett flerfamiljshus. De boende i huset är nu instängda och utelämnade till varandra. Ingen vet vad som kommer att ske eller hur länge den ofrivi...