Innan spåren växer igen (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
325
Utgivningsdatum
2022-09-14
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
27 x 211 x 113 mm
Vikt
395 g
SAB
Hc
ISBN
9789189484481
Innan spåren växer igen (häftad)

Innan spåren växer igen

(7 röster)  |  Läs 7 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-09-14
249
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Många gånger skulle Sofia komma tillbaka till ögonblicket när hon valde att ta en promenad i Årstaviken efter en brunch. Ett till synes alldagligt beslut kom att ändra riktningen för flera människors liv.

Det som börjar som ett samtal med en främling, Gabriel från Bordeaux, mynnar snart ut i en kärlek som överrumplar dem. De talar inte samma språk men delar en gemenskap och en själsfrändskap som ingen av dem upplevt tidigare. Gabriel är dynamisk, intelligent och briljant, och verkar nästan för bra för att vara sann.

Snart delar de en vardag mellan Parentis-en-Born, Paris och Stockholm. Men Sofia får också leva med Gabriels humörsvängningar och ett mörker som verkar sluka allt ljus.

Innan spåren växer igen är en roman om kärlek och val. Är det sant att kärleken övervinner allt? Var går gränsen mellan kärlek och självutplåning? Och när blir förlåtelse detsamma som förnekelse?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Innan spåren växer igen
 2. +
 3. Moderfloden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Moderfloden av A C Kleppe (häftad).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Innan spåren växer igen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En relationsroman väl värd att läsa.
  Mia, 1 oktober 2022

  Jag börjar läsa och fastnar direkt. Berättelsen väver samman två människors historia, deras olika sidor, deras kärlek och en framtid. Om sårbarhet, längtan och mod skriven på ett vackert och bildligt språk.

 2. Vacker och vemodig kärleksroman som inger hopp
  Kajsa, 1 oktober 2022

  En berörande och vackert skildrad berättelse om kärlekens vitaliserande kraft men också hur den kan utmana oss - inte minst då den blandas upp med personlighetsproblematik. Berättelsens Sofia älskar och förlåter men inte till vilket pris som helst. Jag sträckläste boken och kan varmt rekommendera den till alla med intresse för kärlek och relationer.

 3. Rekommenderas varmt!
  Maryam , 26 september 2022

  Vackert skildrad kärleksroman där inte bara kärlek till den andra innerligt beskrivs utan också vad kärlek till sig själv verkligen betyder. Rekommenderas varmt!

 4. En härlig och tankeväckande relationsroman
  Lena, 17 september 2022

  En välskriven och engagerande relationsroman som man inte vill släppa taget om. Sträckläste och ville bara att den inte skulle ta slut. En bok för alla åldrar att njuta av och även få sig en tankeställare om var går min gräns?

 5. Spännande och intressant relationsdrama
  Peter, 15 september 2022

  Den här boken tycker jag om. Den har ett spännande relationsdrama, blir svårt att sluta läsa, man vill gärna veta hur ska det gå efter varje kapitel. Den blir intressant att läsa då huvudkaraktärerna är komplexa, inte så förenklade som i andra romaner, det väcker nyfikenhet. Den berör då dramat handlar om livsval och existentiella frågor samt att vara sann mot sig själv.

 6. Viktig bok för alla som varit i en svår relation
  Mona, 15 september 2022

  Berättelsen börjar där många andra slutar: de älskande får varandra. På ett rakt och levande sätt beskrivs sedan resan för att utveckla relationen med alla dess frågor: Vem är den andra "egentligen"? Hur är min relation till mig själv och mina olika inre röster? Vems värld ska vi leva i? Engagerande roman med en stark tro på människan.

 7. Fantastisk relationsroman
  M.O, 15 september 2022

  En fängslande relationsroman. En resa i den inre utvecklingen och en kärlekshistoria som inte lämnar någon oberörd! Rekommenderas varmt för alla åldrar.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Ann Thörnblad

 • Kyrkoherde & kvinna

  Vibeke Hammaström, Bror Holm, Ann Thörnblad

  25 kvinnor om ledarskap Du bemöts annorlunda som kyrkoherde om du är kvinna jämfört med om du är man, och du har andra förväntningar på dig. Det framgår av de tjugofem intervjuer som gjorts med kvinnliga kyrkoherdar från hela landet, och som samla...

 • Tankar om tro och andlighet : 16 livsberättelser

  Ann Thörnblad

  Kan man egentligen att älska någon på riktigt? Och går alla handlingar att förlåta? I Tankar om tro och andlighet möter vi 16 färgstarka svenskar, som alla, på något sätt har gjort skillnad inom det område där de verkar kulturliv, näringsliv, idro...