Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2024-01-02
Förlag
Romanus & Selling
Medarbetare
Grandin, Elina (form)
Dimensioner
225 x 145 x 32 mm
Vikt
505 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189501478
Med bergens andetag (inbunden)

Med bergens andetag

Inbunden,  Svenska, 2024-01-02
219
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
"Widenfjords beskrivningar av naturens skiftningar efter årstiderna är ljuvlig läsning som rymmer både dofter och visuella betraktelser."

BTJ-häftet nr 20, 2023

Den New York-baserade fotografen Nick Turner återvänder till sin barndoms fattiga bergstrakter i Appalacherna när hans far blir sjuk. Det är hans sista chans att försonas med sitt förflutna. Men Nicks svek visar sig inte vara glömda. För hur mycket kan en familj egentligen förlåta?

I samma trakt finns även Ellie, en äldre kvinna som förlorat sitt hem och måste kämpa för att överleva. När Nicks och Ellies vägar korsas, förändras deras liv för alltid.

Therese Widenfjords romandebut är en stark och fängslande skildring av klassklyftor, familjeband och lojaliteter. Med det makalösa vilda landskapet i Appalacherna som fond är "Med bergens andetag" en roman om naturens läkande kraft och om att hitta hem.
Visa hela texten

Fler böcker av Therese Widenfjord

  • Övervintra

    Therese Widenfjord

    Jag behövde en plats att läkas på och havet svarade Kom Övervintra är en bråddjupt mörk men också skimrande vacker lyrisk berättelse om att söka hopp och mod. Om att vid årets allra mörkaste tid ha hamnat så vilse att man inte längre känner igen v...