Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
207
Utgivningsdatum
2022-08-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
210 x 170 x 25 mm
Vikt
453 g
SAB
Qca,Vnaa
ISBN
9789189547032

Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-08-21
239
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Klimakteriet behöver inte vara så negativt som många tycks tro. Genom att förstå din kropp kan du lära dig att leva i harmoni med en helt naturlig förändring, som infaller för kvinnor i den åldern. Men hur ska du förstå en kropp som du inte längre känner igen? Dessutom verkar det vara omöjligt att undvika viktuppgång? Ett recept är att göra smarta kostval. Christina Sundequist, funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach och personlig tränare, följer upp sin förra bok Harmony - må bra i och efter klimakteriet med att den här gången lägga fokus på näringen och maten. I Matbalans - ät smart i och efter klimakteriet beskriver hon kroppsförändringar, olika ätbeteenden och matvanor, visar de rätta verktygen, delar med sig av de bästa matlagningsrecepten och ger konkreta tips kring något som hon själv gått igenom och har erfarenhet av. Låt måltiderna visa vägen till ett hälsosammare liv, trots - eller kanske tack vare - tiden runt klimakteriet.

Christina Sundequist är i grunden civilekonom och driver sedan många år tillbaka eget konsultbolag. Som certifierad funktionsmedicinsk kost- och hälsocoach och personlig tränare hjälper hon kvinnor mitt i livet att må bra. Boken är hennes andra om livsfasen runt klimakteriet.

Boken är faktaspäckad, informativ och lättillgänglig. Några få illustrationer finns. Matbalans vänder sig till hälsomedvetna kvinnor runt 40 år och uppåt.
BTJ-häftet nr 14, 2022. Lektör Annette Sjöberg
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost
 2. +
 3. Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stark 50+ : hormoner, sömn, kost, träning av Monika Björn (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Matbalans : ät smart i och efter klimakteriet - hormoner, hälsa, livsstil, vikt, kost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra bok
  Beatrix , 17 maj 2024

  Relevant och genomtänkt information skriven på ett logiskt och lättläst sätt av en mycket kunnig, pedagogisk och inspirerande person. Tack!

 2. Enkla tips för bättre mående!

  Att något händer i kroppen före, under tiden och efter klimakteriet är nog de flesta medvetna om. Men att det finns så mycket man kan göra för att må bättre hade jag ingen aning om . Och att det oftast rör sig om relativt små förändringar som kan få en stor påverkan visste jag heller inte.

  De första två delarna av "Matbalans - ät smart i och efter klimakteriet" innehåller mycket fakta och forskning. Jag kände att det blev lite för mycket information, jag hade svårt att ta till mig al... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Christina Sundequist