Låt det bli ljus (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
351
Utgivningsdatum
2022-09-09
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 32 mm
Vikt
706 g
SAB
Hc
ISBN
9789189559646
Låt det bli ljus (inbunden)

Låt det bli ljus

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2022-09-09
222
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den svenske juristen Niklas lever ett ensamt och händelselöst liv i Uppsala. Men under en regnig joggingtur får han en mystisk otydbar gammal bok i sin hand. I ett försök att tyda bokens innehåll söker han upp sin före detta flickvän Sanna. Hon är den enda person han känner som möjligen kan hjälpa honom att lösa bokens gåta. När inte heller hon förmår tyda dess innehåll, beger de sig till Sannas kollega i Genève - professor Schrödinger. Professorn förstår snart att boken kan vara det mytomspunna verket Originale est fabula - den ursprungliga skapelseberättelsen. Boken om människans ursprung. Kommer boken, om den kan tydas, kunna ge oss svaren om människans ursprung?

Låt det bli ljus tar oss på en resa från tidens begynnelse till modern tid. Resan genom tiden sker med den ständigt närvarande frågan varför just Niklas anförtroddes boken och varför den kom i dagen just nu. Kommer boken också att besvara frågan om det finns en Skapare?
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Låt det bli ljus
 2. +
 3. Skilsmässan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skilsmässan av Moa Herngren (pocket).

Köp båda 2 för 271 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Låt det bli ljus. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket stark debut!
  Mikael Bragd, 30 september 2022

  En väldigt fin debut av en ny författare. Bra språk med härligt driv i historien. Gillar du Dan Brown och Tisdagar med Morrie blir det här en riktigt rolig upplevelse. Rekommenderas starkt!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Dan Engström

 • Industriellt husbyggande

  Helena Lidelöw, Dan Engström, Jerker Lessing, Lars Stehn

  En långsiktig strategi för ekonomisk överlevnad inom industriellt byggande innebär integration av flera ämnesområden - marknadskunskap, bygg¿teknik, produktionsteknik, design, byggplanering, logistik och kvalitet. Boken tar sin utgångspunkt i husb...

 • Lag om medling i vissa privaträttsliga tvister : en kommentar

  Dan Engström

  Lag om medling i vissa privaträttsliga tvister är en lagkommentar till den nyligen antagna svenska medlingslagen. Samtidigt belyser boken institutet särskild medling enligt rättegångsbalken i den reviderade lydelse den samtidigt kommit att få, inn...