Taurus blogg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-06-20
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Översättare
Péter Tóth
Dimensioner
225 x 150 x 25 mm
Vikt
351 g
SAB
Hce
ISBN
9789189559851
Taurus blogg (häftad)

Taurus blogg

Häftad Svenska, 2022-06-20
214
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
I onlinecommunityn taBlog samlas personer med olika bakgrund för att umgås över nätet. Mötesplatsen binder dem starkt samman: de oroar sig för varandra, tröstar varandra och blir kära i varandra. Men en av användarna, "taurus", verkar veta mer om de andra än vad som är rimligt och drar sig inte för att avslöja användarnas mörkaste hemligheter. Hatet mot taurus växer sig allt starkare, och snart börjar medlemmarna att samarbeta för att ta reda på vem som döljer sig bakom den mystiska profilen.

Författaren Emoke Andersson Lipcsey utforskar i romanen Taurus blogg vad det är vi söker i oss själva och hos varandra i den virtuella verkligheten. Boken är ett formexperiment, där de digitala mediernas dynamiska uttrycksnormer utmanar den traditionella romanformen. Användarnas blogginlägg varvas med snabba sms-växlingar och videochattar som tecknar en bild av deras liv och relationer - och samtidigt dras läsaren själv in i jakten på taurus sanna identitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Taurus blogg
  2. +
  3. Tusen och 3

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tusen och 3 av Endre Kukorelly (häftad).

Köp båda 2 för 421 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emöke Andersson Lipcsey

  • Haren slår en kullerbytta

    Emöke Andersson Lipcsey

    Haren slår en kullerbyta utspelar sig under nittonhundratalet fram till idag. Tre kvinnor och en man. Tre generationer. Rötter, frihet, framtidstro, feminism, jämlikhet och ensamhet. Händelserna pågår i tre parallella tider men alla präglade av fo...