Går inte - det måste gå! : min pappa, äldstebrodern (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
162
Utgivningsdatum
2023-04-13
Förlag
Libris förlag
Medarbetare
Klintefelt, Carolina (red.)
Dimensioner
190 x 133 x 12 mm
Vikt
177 g
SAB
Ckss
ISBN
9789189704022

Går inte - det måste gå! : min pappa, äldstebrodern

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2023-04-13
255
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En lördagsmorgon körde pappa upp mig tidigt. Jag kom ut till veden trött och lite sur, och fräste till: Har du några handskar? Pappa svarade: Den som ber om ett par handskar det första han gör, en sån ska man inte anställa.

Daniel Alms far Karl-Olov visade kärlek i handling snarare än i ord. Men både ord och handling kunde vara kärva. Samtidigt fick Daniel en förebild i sin fars uthållighet och trofasthet, såväl inom familjen som gentemot Filadelfia Björköby.

I den här boken beskriver han sin syn på ledarskap utifrån sin pappas egenskaper och erfarenheter. Han delar med sig av personliga lärdomar som ledare i olika roller och delger också tankar om Bibelns och den kristna trons undervisning om ledarskap.

Daniel Alm är föreståndare för Pingstförsamlingen i Västerås och sedan 2016 även för Pingst fria församlingar i samverkan. Han har tidigare skrivit fem böcker och varit redaktör för en antologi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Går inte - det måste gå! : min pappa, äldstebrodern
 2. +
 3. Stupad : Svensken som gav sitt liv för Ukraina

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stupad : Svensken som gav sitt liv för Ukraina av Jon Forsling (inbunden).

Köp båda 2 för 494 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Går inte - det måste gå! : min pappa, äldstebrodern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Värmer och känns i hjärtat.
  Josef Häggblad, 18 maj 2023

  Rekommenderas varmt. En bok som värmer, lär, förklarar och påminner om saknad. Saknad av en pappa jag själv så innerligt behövt, som jag kunde lärt enormt av och som jag i över 30 år saknat varje dag. Tack Daniel Alm att du skrev den här boken!

 2. Det måste gå!
  Ulf Johansson, 5 maj 2023

  En bok som beskriver en typisk ledare för en liten svensk pingst församling under 1900 talet. En kämpe som levde för det han trodde på. Något som många saknar i dagens stressade samhälle. Klart läsvärd!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Daniel Alm