Flaskpost (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
24
Utgivningsdatum
2022-08-19
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Illustratör/Fotograf
Malin Olsson
Dimensioner
237 x 172 x 8 mm
Vikt
242 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189706101

Flaskpost

(10 röster)  |   Läs 8 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2022-08-19
193
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Vi har inte fått in någon beskrivning av boken från förlaget. Kolla gärna upp förlagets (Ekström & Garay) hemsida, där det kan finnas mer information.

Passar bra ihop

 1. Flaskpost
 2. +
 3. Det spökar på äventyrsbadet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det spökar på äventyrsbadet av Joanna André (inbunden).

Köp båda 2 för 322 kr

Kundrecensioner

Det finns 8 recensioner av Flaskpost. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Favoritboken!
  Christoffer, 17 mars 2024

  Den här boken tas fram varje kväll - stor favorit som har ett fint budskap. Illustrationerna är också väldigt fina och färgglada med härliga detaljer.

 2. Fullkomligt genial bok!!
  Sara, 13 oktober 2023

  Här presenteras alla typer av familjer utan pekpinnar och långa förklaringar. Alla familjer är lika självklara. En familj med två mammor är lika sjävklar som kärnfamiljen. Ett fantastiskt sätt att låta en flaskpost presentera oss för de olika familjerna men få fram budskapet att en familj handlar om att höra ihop, inget annat.

 3. Fin bok om samhörighet
  Ann , 12 oktober 2023

  Med allt som pågår i världen tänker Ellinor Falk rätt med den här boken - låt oss komma samman och ta vara på varandras olikheter och likheter i världen. Den här boken behövs i både förskolan och i hemmet - den lämnar en varm och trygg känsla om hopp.

 4. Underbar, varm och lättläst!
  Nicolina, 10 oktober 2023

  Tipsades om denna bok genom Förskolan och fick höra från barnen att det här var en bok vi bara måste köpa hem. Kan inte annat än att hålla med - Vilken bok!!!!

 5. Ett måste i alla hem och förskolor!
  Victoria, 4 oktober 2023

  En spännande och underbar berättelse som presenterar oss för olika familjer och familjekonstellationer. I vår familj älskar vi framför allt att inte bara kärnfamiljen presenteras i boken - vissa barn har två mammor, andra barrn har skilda vårdnadshavare och andra barn bor med sin mormor. Det här behövs det mer av i barnlitterauren!

 6. Underbar och lärorik bok!!!
  Isabella, 3 oktober 2023

  Den här boken är verkligen en av de bästa barnböckerna vi har här hemma. En bok som verkligen belyser hur olika familjer kan se ut jorden runt - men samtidigt hur lika vi fortfarande är. Denna bok har lett till fantastiska konversationer här hemma om hur vår familj ser ut osv - och i sommar är det vi som ska skriva flaskpost. Rekommenderar starkt!!!

 7. Fantastisk
  Linda, 29 oktober 2022

  En fantastiskt fin barnbok som visar olika familjekonstellationer runt om i världen. Den har blivit en favorit hemma innan läggdags.

 8. Rekommenderas!
  Maria, 31 augusti 2022

  Otroligt fin barnbok som handlar om likheter och olikheter hos familjer världen över. De färgglada och detaljrika illustrationerna gör boken extra bra.

Visa alla 8 recensioner

Fler böcker av Ellinor Falk