Det var en gång - i Manila (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
394
Utgivningsdatum
2022-10-03
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
200 x 140 x 28 mm
Vikt
521 g
SAB
Lz
ISBN
9789189706514
Det var en gång - i Manila (häftad)

Det var en gång - i Manila

Häftad Svenska, 2022-10-03
207
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Vilka erfarenheter av alla dem som vi samlar under årens lopp visar sig till slut utgöra bärande väggar i det hus som vi kan kalla "vårt liv"?
I sin autofiktiva dagbok Det var en gång - i Manila berättar Ulrika Tornberg om ett antal sådana avgörande erfarenheter som hon gjorde under några år på 1960-talet då hon kom att bo i Manila på Filippinerna.
Dag för dag, vecka för vecka, månad för månad och år för år får läsaren följa med henne i den exotiska filippinska vardagen, i mötet med nya vänner, till exempel med en taxichaufför som allt eftersom får en näst intill existentiell betydelse, i hennes regelbundna och alltmer medvetna deltagande i den politiskt orienterade klubben "The Boswell Club" och i filosofiska seminarier vid universitetet med intellektuella och medvetandegörande betraktelser över tillvaron.
En av de viktigaste trådarna i hennes dag-för-dag-skildring blir slutligen också berättelsen om den befriande och slutliga uppgörelsen med mannen hon är gift med.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Det var en gång - i Manila
  2. +
  3. Confidence man : berättelsen om Donald Trumps uppgång och Amerikas fall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Confidence man : berättelsen om Donald Trumps u... av Maggie Haberman (inbunden).

Köp båda 2 för 435 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Tornberg