Projekt Ivarsliden (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2022-10-28
Förlag
Ekström & Garay
Medarbetare
Björnhager, Malin (form)
Dimensioner
195 x 130 x 20 mm
Vikt
351 g
SAB
Hc
ISBN
9789189706613

Projekt Ivarsliden

Häftad,  Svenska, 2022-10-28
207
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I ett Sverige inte så långt från vårt eget har social arbetaren Noor lämnat en förljugen vardag för en nystart i frikommunen Ivarsliden. Men det utlovade behandlingsprogrammet för problemungdomarna som hon har med sig verkar vara en bluff, och Ivars lidens invånare visar sig hållas fångna av en ockupationsmakt.

I den lilla motståndsrörelsen som bildas utmanas Noor av minnen från sitt förflutna, men också av erbjudandet om ny kärlek. Kan rörelsen slå tillbaka mot en överlägsen fiende som inte skyr några medel för att behålla makten? Och varför agerar inte regeringen? Eller gör den det?

PROJEKT IVARSLIDEN är en fristående fortsättning på URNA (2021). Det är en thriller i högt tempo om maktspelet kring naturresurser och ekonomi, där den lilla människan hamnar i kläm. Men det är också en berättelse om skuld, skam och försoning. Och om att våga tro på kärlek och vänskap mitt i en osäker tillvaro.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Projekt Ivarsliden
 2. +
 3. Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eventuellt uppsåt : att döda ortens gangsters av Jan Guillou (inbunden).

Köp båda 2 för 446 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kersti Vikström

 • Urna

  Kersti Vikström

  I ett Sverige inte så långt från vårt eget börjar människor försvinna, en efter en. De är alla människor som existerar i samhällets periferi - uteliggare, socialbidragstagare och invandrare. Disa märker att något håller på att hända på gatorna omk...

 • Vitterstigar

  Kersti Vikström

  Människorna har nästan lyckats fördriva alla väsen från det en gång blomstrande kungariket Höstmarken. Men i skogarna vid norra gränsen är det oroligt. Dit kommer Mika, den bortskämda och ärelystna bonddottern, för att göra värnplikt vid Skogsvakt...