Bli ditt skarpaste jag (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-07-08
Förlag
Media 24 / Digibook
ISBN
9789189739819

Bli ditt skarpaste jag E-bok

(5 röster)  |   Läs 5 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-07-08

Styckköp

139
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Bli ditt skarpaste jag är boken du har väntat på. Det är en praktisk guide om hur man framstår med sitt bästa jag i digitala möten, framför kameran och på jobbet.

Den är gjord i ett nytt e-boksformat - med bok och filmer i ett, för att fördjupa och komplettera innehållet. Dessutom är symboler och färger knutna till texterna och de övergripande kapitlen, för att man lättare ska minnas vad man läst.

På ett kortfattat, skarpsinnigt och insiktsfullt sätt förmedlar Michaela Hennig kunskaper, färdigheter och tips till läsaren. Det handlar om teknisk och digital kompetens, parat med såväl tekniker för medvetenhet kring kropp, scenisk närvaro och fysisk och mental återhämtning som konkreta verktyg och råd kring hur man skapar större välmående i sitt arbete. Hon presenterar även allmänmänskliga, psykologiska och arbetsfilosofiska tankar och aspekter.

Bli ditt skarpaste jag är också boken för dig som önskar fortsätta att utvecklas i knopp och kropp och arbeta på ett mer medvetet sätt.

EPUB3: Reflowable, Video
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Bli ditt skarpaste jag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket inspirerande!
  Matilda EM, 7 april 2024

  En välstrukturerad och lättläst bok med handfasta tips och tillhörande filmsnuttar.
  Teknikens förståelse är inte en självklarhet för alla, men Michaela ger bra tips på allt från hårdvara till mjukvara när det gäller digitala möten, samt hur dessa faktiskt varierar beroende på vad man väljer. Hur för man sig framför en kamera och vad är god kutym när du sitter i en möte med någon?
  Även många inspirerande avsnitt kring allt från hur du interagerar med andra till övningar för att bli m... Läs hela recensionen

 2. Perfekt handbok
  Malin Hassel, 21 mars 2024

  Äntligen en bok som blandar goda erfarenheter med konkreta tips om både praktiska verktyg och tekniska inställningar. Det som gör denna boken extra bra är Michaelas filmer där hon praktiskt visar skillnader, exempelvis hur olika färger på kläderna gör skillnad i bild.

 3. En bok för företagsledaren
  Jonatan, 18 november 2023

  Michaela Hennigs "Bli ditt skarpaste jag" är en banbrytande guide för effektiv digital närvaro, särskilt värdefull för oss i ledande positioner. Hennigs expertis som filmare och regissör lyser igenom i hennes praktiska råd om ljussättning, kameraplacering och rummets utformning. Bokens unika e-boksformat, som kombinerar text och film, gör den till en interaktiv och lättillgänglig resurs. Hennes insikter om teknisk förberedelse och självinspelning som verktyg för förbättring är ovärderliga. Ko... Läs hela recensionen

 4. Välskriven guide med inspirerande exempel
  Patrik Kronberg, 13 september 2023

  Lättläst och välstrukturerad bok som innehåller generöst med olika tips och exempel på hur man både klädmässigt och mentalt förbereder sig inför sina digitala möten.
  Har du lite ångest inför tekniken får du fina råd som hjälper dig runt många frågetecken. Det är mycket som påverkar mötet med andra och det hela börjar med dig själv.
  Filmsekvenserna i e-boken är mycket tilltalande och jag skulle mycket gärna konsumera denna bok genom att lyssna på författarens uppläsning.

 5. Matnyttigt om webbmöten
  Camilla Adolfsson, 13 september 2023

  Jag tycker att boken är matnyttig och trevlig. Lagom långa och lagom ingående stycken om det mesta man kan vilja veta om webbmöten. Extra bra med de små filmsnuttarna. De ger variation och känns personliga tack vare Michaelas tilltal.

  Hoppas att boken når ut till många!

Visa alla 5 recensioner