Sagan om Seiri (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sagan om Cærnham (del 1)
Antal sidor
544
Utgivningsdatum
2023-03-31
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 37 mm
Vikt
700 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189743298

Sagan om Seiri

(2 röster)  |   Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-03-31
213
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
När den livliga unga Seiri reser till borgen Cærnham med sin far, som handlar med hästar, möter hon två män. En av dem vill ge henne all sin kärlek medan den andre tar hennes hjärta med storm. Seiri ställs inför ett livsavgörande val som kommer att påverka både Seiri själv och människorna i hennes närhet.

Sagan om Seiri tilldrar sig i en tid när mäktiga borgherrar styr med svärd i hand. Söner fostras till krigare och värderas högre än döttrar.

Samtidigt som Seiri brottas med relationerna i borgen och sin underordnade ställning som kvinna väcks en slumrande fiendskap till liv. Försvarsförbund som slutits för längesedan måste förnyas och hotet om krig blir ständigt närvarande. När olyckan drabbar Seiris familj förändras hennes tillvaro i grunden.

Sagan om Seiri utspelar sig i en fiktiv medeltida värld. Det är en roman om att söka kärlek, gemenskap och bekräftelse och om att finna sin egen inre styrka.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sagan om Seiri
 2. +
 3. Carolus Rex : hans liv i sanning återberättat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Carolus Rex : hans liv i sanning återberättat av Ernst Brunner (storpocket).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sagan om Seiri. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande medeltidshistoria!
  Brynolfina, 8 maj 2024

  Sagan om Seiri utspelar sig i medeltida miljö, men utforskar universella teman, mod och framtidstro såväl som sorg och svårigheter. Seiri förälskar sig i en man, och kort därefter i en annan. Detta leder till en långvarig och svårlöst konflikt eftersom hon gifter sig med en av männen, men ändå måste leva under samma tak som den hon valde bort. Trots detta har Seiri ett lyckligt liv. Författaren har skapat en unik, helt fiktiv medeltida värld, som har sin egen geografi, politik och historia.

 2. Läsvärd debut!
  cellouise, 2 juni 2023

  Vilken spännande roman! Jag läser inte historiska romaner så ofta men Sagan om Seiri fängslade mig.
  En händelserik roman med levande karaktärer och fint tecknade miljöer. Språket är vackert och bjuder in läsaren till Seiris värld.

Visa alla 2 recensioner