Det röda pillret (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2023-12-11
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
230 x 155 x 30 mm
Vikt
522 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189850262

Det röda pillret

(3 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-12-11
219
 • Skickas från oss på måndag
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vika, Dalarna.

En ung flicka försvinner från kafét där hon sommarjobbar.
Erik Brandelius, från Nationella operativa avdelningen, blixtinkallas till den lilla orten på midsommardagen. Snart blir han varse om ryktet att en brutal misshandel nyss ägt rum i närheten av Vika. Och att den sänts på nätet.
Samtidigt har journalisten Santina Jakobsson motvilligt återvänt till samhället hon lämnade tjugo år tidigare.
Två diametralt olika personligheter, med olika agendor, inser att de behöver hjälpa varandra när den lilla bruksortens mörkaste hemligheter kommer till ytan.
Motsträvigt dras även Santina in i en jakt efter svar på fler frågor än hon vill minnas. Erik och Santina finner sig snart mitt i en mörk historia präglad av makt, lögner och ohederligheter som sträcker sig långt in i maktens korridorer.
En historia präglad av mycket mer än en flickas försvinnande, i ett Dalarna som upplever den värsta skogsbranden i mannaminne.
Det röda pillret är en spänningsroman och politisk thriller om vår samtid. Berättelsen tar inte bara pulsen på vår tids mest minerade frågor, utan anknyter också till en rad företeelser, personer och fenomen från den moderna människans vardag.

Författarpresentation
Robert Klåvus (f 1963) bor i Västerås och har jobbat i skolans värld som lärare i trettio år. Han har även varit vägledare inom ett kulturarbetslag. Det röda pillret, Roberts debutroman, är den första delen i thrillertrilogin om dagens Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det röda pillret
 2. +
 3. Kickoff

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kickoff av Lena Berglin (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Det röda pillret. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Röda pillret - ren spänning
  Lillen , 15 april 2024

  Mycket bra bok som är mer än bara en deckare. Den har allt som en bra bok ska innehålla. Nu längtar jag tills nästa bok kommer ut!!!

 2. Läsvärd
  Kristina , 30 januari 2024

  En verkligt bra och spännande bok som lyfter många av vår nutids mest aktuella frågor. Jag sträckläste den, mycket läsvärd.

 3. Toppenbok
  Hans Hansson, 21 januari 2024

  Som på ett mycket bra sätt beskriver vår nutid, men förhoppningsvis inte vår framtid.väldigt läsvärd bok av en för mig ny författarbekantskap.

Visa alla 3 recensioner