Edgar Cayce om vibrationer - kraft i rörelse (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
106
Utgivningsdatum
2008-06-01
Förlag
Reincarnation Books
Dimensioner
210 x 147 x 8 mm
Vikt
200 g
ISBN
9789197476188
Edgar Cayce om vibrationer - kraft i rörelse (häftad)

Edgar Cayce om vibrationer - kraft i rörelse

(5 röster)
Häftad,  Svenska, 2008-06-01
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Edgar Cayce om vibrationer - kraft i rörelse Kan levereras innan julafton
Allt är vibrationer. Allt är i rörelse. Med dessa ord inleder Kevin Todeschi sin bok om vibrationer. Vetenskapen har bevisat att all materia är i rörelse. Detta kan vi emellertid inte uppfatta med blotta ögat. Våra fem sinnen använder vibrationer för både vår varseblivning och vår förståelse av omvärlden. Vi pratar om att människor har och sänder ut bra eller dåliga vibrationer.

Edgar Cayce, en av 1900-talets mest mediala personer, menade att allt liv i alla dimensioner är vibrationer från den Enda Kraften. Denna Skapande Kraft vibrerar naturligtvis med olika hastigheter och på olika nivåer och uppfattas därför på olika sätt.

Enligt Cayce påverkar vibrationer kroppen och sinnet. I hans readingar kan vi läsa att så gott som alla hälsoproblem beror på att den perfekta vibrationen eller jämvikten har förändrats. För att bli frisk behöver man då rätta till vibrationerna genom healing, medicinska, kirurgiska eller fysiska justeringar, förändring av livsstil eller inställning och attityder till saker och ting.

Vibrationer hör även samman med medvetenhet. Enligt readingarna blir vi bättre kanaler för den Skapande Kraften allt eftersom vi höjer medvetenheten och tonar in oss till högre andliga nivåer eller vibrationsnivåer.

Platser, orter och länder har sin vibration. Vibrationer kopplas även samman med t.ex. namn, siffror, ljud, färger och stenar.

I denna mycket intressanta bok kan vi läsa om vibrationernas kraft och inflytande. Allt är vibrationer som vi fortsätter att skapa och forma. Vi och vår omvärld påverkas ständigt av vibrationer. I själva verket är alla vibrationer ande eller kraft i rörelse, förklarar Kevin Todeschi.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Edgar Cayce om vibrationer - kraft i rörelse
  2. +
  3. Löparens hjärta

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löparens hjärta av Markus Torgeby (pocket).

Köp båda 2 för 278 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kevin J Todeschi