Autobahn till lönsam trading (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Daytrading
Antal sidor
368
Utgivningsdatum
2014-05-01
Upplaga
1
Förlag
Vinnarbyrån
Dimensioner
220 x 152 x 35 mm
Vikt
696 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789197802048
Autobahn till lönsam trading (inbunden)

Autobahn till lönsam trading

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-05-01
1399
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Detta är Tobbes fjärde bok om trading och värdepappershandel. Mycket fokus i boken ägnas åt tradingpsykologi, vikten av fasta regler och uppföljning. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig grundläggande teknisk analys och money management. Ett av de mer omfattande kapitlen handlar om exitstrategier och tradingprocessen.

I boken får du ta del av tre strategier för relativt kortsiktig handel. WT1.1 som är en vidareutveckling av Winning Trading - All in - Any Out och iTrend (tidigare WT2.1). För första gången presenteras swingstrategin W5 som bygger på fem pusselbitar och tydliga regler för hur de ska användas. W5-Auto som beskrivs i slutet på boken går att köpa om man vill att strategin ska köpa och sälja automatiskt.

Peter Nilsson, författare till bl a Boken om Gerillatrading, Edge - lyft din aktiehandel till en ny nivå och Framgångsrik aktiehandel - 10 vinnande strategier, skriver så här om boken: "Det är en konst att göra det krångliga enkelt. För en nybörjare tror jag trading kan framstå som krångligt. Kanske inte direkt svårt och komplicerat, men just... krångligt. Denna bok gör det lättare att reda ut vad som är viktigt och oviktigt. På resan kan denna bok ses som autobahn - du sparar mycket tid genom att ta del av Tobbes kunskaper och erfarenheter".

Tobbe är en av utbildarna i ST3-projektet där deltagarna under ett år lär sig vad som krävs för att bli framgångsrik trader.

I boken Autobahn till lönsam trading får du ta del av många års erfarenhet i ämnena tradingpsykologi, analys och handfast trading. Peter Nilsson: "Gör plats i bokhyllan för nytillskottet bredvid Tobbes tidigare böcker, men låt den inte stå där och samla damm".
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Autobahn till lönsam trading. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lärobok
  BFE, 25 augusti 2018

  En riktig lärobok - bara saklighet och kunskap! En god hjälp på vägen mot att bli en bättre trader.
  Ett bra uppslagsverk.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tobbe Rosén

 • Candlesticks och Ichimoku / Teknisk analys

  Tobbe Rosén

  Detta är Tobbes femte bok om trading. I boken får du lära dig tolka grafer via candlesticks och Ichimoku som bägge härstammar från Japan. Du får på ett lättbegripligt sätt lära dig hur olika formationer vänder eller förstärker psykologin. Som Mr S...