Peking : förändringarnas stad (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Skön reselitteratur
Antal sidor
244
Utgivningsdatum
2013-09-02
Upplaga
1
Förlag
Laurella & Wallin förlag
Originaltitel
Peking - förändringarnas stad
Medarbetare
Laurella, Anne (red.) / Sjöblom, AnneSofie (form)
Illustratör/Fotograf
Liv Chun
Dimensioner
180 x 122 x 15 mm
Vikt
239 g
SAB
Noeaz Peking,Noea.08,915.1156
ISBN
9789197940061
Peking : förändringarnas stad (häftad)

Peking : förändringarnas stad

(1 röst)
Häftad Svenska, 2013-09-02

Slutsåld

Peking - förändringarnas stad är berättelsen om en stad och de människor som befolkar den. Jojje Olsson skriver om stadsbyggnad, om politik, om historia och om människors hopp och förtvivlan. Bokens röst utgörs av de personer vars öden återges: gamla, unga, inflyttade, infödda, alla har de historier att berätta som sammantaget blir berättelsen om den största kulturella omdaningen i vår tid, och kanske någonsin.

Som vanligt med böcker från Laurella & Wallin förlag är det inte fråga om en guidebok, utan en berättelse att relatera till och att inspireras av, på resan eller hemma i vardagen.

Jojje Olsson, född 1983, är en svensk journalist bosatt i Peking sedan 2005. Han är sedan tidigare publicerad i flertalet svenska publikationer och driver bloggen inbeijing.com.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jojje Olsson

  • Det nya Kina : den repressiva stormakten

    Jojje Olsson

    Högaktuell bild av världens nya supermakt »En heltäckande och intressant bok om dagens Kina och de allvarliga problem landet står inför.« Tidskriften Respons »Det är en jobbig men nödvändig bok som journalisten Jojje Olsson skrivit om Kina. Jobbig...

  • Mitt Peking

    Jojje Olsson

    »Utmärkt guidning. Bilderna är fantastiska och medverkar till att skapa atmosfär och känsla, som gör att man längtar till Peking ... Boken är ett måste för den som tänker sig ett besök i en av världens största och mest spännande städer.« Hemmets V...