Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
95
Utgivningsdatum
2015-01-21
Förlag
Kreafon
Dimensioner
160 x 220 x 10 mm
Vikt
210 g
SAB
Bv,Doee
ISBN
9789197981743
Innehållsstrategi för sociala medier (häftad)

Innehållsstrategi för sociala medier

Häftad Svenska, 2015-01-21
368
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
  • Köp nu, betala sen med
Facebook funkar inte, säger man. Men är det verkligen Facebook som är problemet?

Den här boken visar hur du gör dina sociala medier till effektiva kommunikationskanaler med hjälp av genomtänkt och smart innehåll. För att stärka varumärket, skapa dialog, nå ut med nyheter och sälja mera.

Här får du verktygen som hjälper dig att ta fram en egen innehållsstrategi, så att du kan arbeta med content marketing i praktiken. Använd gärna den tillhörande övningsboken för att fördjupa dig i temamodellen, innehållsmatriser och publiceringsscheman.

Boken vänder sig till dig som arbetar professionellt med sociala medier på ett företag eller i en organisation, och är en fortsättning på boken Marknadsföring och Kommunikation i Sociala Medier (2009/2013) (ISBN 9789197981743).

Facebook fungerar! Instagram, Twitter och en massa andra kanaler också. Om du använder dem på rätt sätt. En medveten innehållsstrategi är vägen till en större publik och ett bättre genomslag. Har du råd att avstå?

Om författaren: Lena Leigert (fd Carlsson) skrev Sveriges första bok om sociala medier och arbetar som konsult och utbildare inom kommunikation och varumärken. Hon är en flitigt anlitad föreläsare och utsågs nyligen till en av Sveriges mest inflytelserika PR-konsulter i digitala medier.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Innehållsstrategi för sociala medier
  2. +
  3. Marknadsföring och kommunikation i sociala medier

De som köpt den här boken har ofta också köpt Marknadsföring och kommunikation i sociala medier av Lena Leigert (häftad).

Köp båda 2 för 748 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »