Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
167
Utgivningsdatum
2016-08-25
Upplaga
1
Förlag
Sterners Förlag
Medarbetare
Sterner, Jan (red.) / Heap, Martin (form) / Ekner, Morgan (foto)
Dimensioner
210 x 130 x 10 mm
Vikt
216 g
ISBN
9789197982863
Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning (häftad)

Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning

(40 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2016-08-25
249
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning beskriver aktieexperten Marcus Hernhags egen favoritstrategi för klokt och framgångsrikt långsiktigt sparande. Modellen är välkänd och mycket populär utomlands, särskilt i USA. Nu får den berättigad uppmärksamhet även i Sverige. Strategin slår med sin enkelhet och låga kostnader många av de sparformer som banker och försäkringsrådgivare ofta förordar.
De flesta drömmer om att bli rika. Många chansar på spel och lotterier utan att lyckas. Fler borde välja ett smart långsiktigt aktiesparande med väsentligt bättre och säkrare möjligheter till god avkastning. Många kan räkna med betydande rikedom. Eller en rejäl guldkant på tillvaron som pensionär. Min strategi är både enklare, bättre och mycket billigare än t ex traditionellt pensionssparande, säger Marcus Hernhag.
I boken förklarar Marcus Hernhag steg för steg hur du enkelt bygger upp din egen portfölj av stabila utdelningsaktier. Sen kan du luta dig tillbaka och strunta i aktiekurser som åker upp och ner. Du kan se fram emot utdelningarna som på sikt effektivt växer till sig mer och mer.

Marcus Hernhag är tidningen Privata Affärers populäre aktieskribent, som också chattar med läsarna varje vecka. Han medverkar i Placeringsguiden och på webbsidorna privataffarer.se och hernhag.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning
 2. +
 3. Att lyckas med aktiesparande : den enkla vägen för nybörjare

De som köpt den här boken har ofta också köpt Att lyckas med aktiesparande : den enkla vägen ... av Marcus Hernhag, Jan Sterner (häftad).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Den enkla vägen bli rik på aktieutdelning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Extremt informativ för dem med lite grundkunskap!
  Wilmer Nissinen, 16 februari 2021

  Extremt informativ bok för dem med lite grundkunskap inom aktier!, boken förklarar sparstrategier, tillförlitliga aktier, prognoser samt formler med mer. Boken kan förvisso uppfattas som svårläst för dem som inte har baskunskaperna för aktiesnack, jag rekommenderar starkt denna bok till folk med lite mer kunskap än svensson svensson, annars är Marcus bok för nybörjare en riktigt bra introduktion före denna!

 2. Kunskaps lyftande
  Stefan Bert-Olof Swee, 2 februari 2018

  En bra och upplysande bok, lätt läst, för mig som är nybörjare var den lärorik , gav mig lite aha upplevelse. Rekomenderas.

 3. Svårtillgänglig jargong
  MS, 23 januari 2018

  Boken är skriven med mycket jargong och facktermer som inte närmare förklaras, vilket gör den svårtillgänglig för den som inte redan är insatt i aktier och aktieplaceringar.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Marcus Hernhag