Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2012-08-15
Upplaga
1
Förlag
NA Förlag
Medarbetare
Malmsten-Bäverstam, Ordblick (red.)
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
460 g
ISBN
9789198024708
Entreprenörskap (häftad)

Entreprenörskap

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2012-08-15
369
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Vi lever i en värld som blir mer och mer globaliserad och där samhällsförändringarna går allt snabbare. För att kunna möta en sådan framtid har ett behov av att vara "entreprenöriell" vuxit fram. Förmågan att skapa nya vägar och se möjligheter när världen ständigt förändras blir allt viktigare. Entreprenörskap handlar om att ta vara påvkreativitet och hitta nya vägar, om att se möjligheter och att våga skapa något nytt. Det kan leda till förnyelse och förändring, något som för utvecklingen framåt.

Entreprenörskap är en lärobok för gymnasiet, skriven utifrån Gy 2011:s riktlinjer. Med färgstarka exempel från intressanta entreprenörer belyser författarna områden som beskrivs utifrån relevanta teorier. Boken delas upp i åtta kapitel och tar upp samtliga moment som ingår i kursen. Innehållet är lättillgängligt, överskådligt och gör det enkelt för eleven att sätta in sig i ämnet.

De åtta kapitlen är

Entreprenörskap

Idéutveckling

Projektet

Mötet

Ledarskap

Marknadsföring

Presentationsteknik

Finansiering

Tobias Schildfat är utbildad civilekonom och driver idag e-handelsföretaget Solentro. Han är även författare till boken som toppat försäljningslistorna, "Vägen till din första miljon - alla kan bygga en egen pengamaskin".

Johan Paulsson är läromedelsförfattare och utbildad ämneslärare i psykologi. Vid sidan av undervisningen driver han ett konsultföretag inom utbildning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Entreprenörskap
  2. +
  3. Vägen till din första miljon : alla kan bygga en egen pengamaskin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vägen till din första miljon : alla kan bygga e... av Tobias Schildfat (pocket).

Köp båda 2 för 424 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Entreprenörskap. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Tyvärr allt för basic
    Cecilia, 27 november 2014

    Denna bok var tyvärr alltför basic och grundläggande och gav inte så mycket att läsa tycker jag. Jag skulle rekommendera en annan bok om entreprenörskap istället för denna.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Entreprenörskap