Ystadsfamiljen : den fullständiga historien (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
247
Utgivningsdatum
2021-12-03
Förlag
Nomad Förlag
Dimensioner
210 x 148 x 13 mm
Vikt
332 g
SAB
O
ISBN
9789198107531

Ystadsfamiljen : den fullständiga historien

(3 röster)
Häftad,  Svenska, 2021-12-03
98
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I juni 2019 avslöjas att en familj utanför Ystad har hållit sina barn inlåsta och berövat dem all kontakt med omvärlden under tio års tid. När barnen hittas av socialtjänsten är de bleka och magra, de kan knappt prata och kan inte utföra ens de enklaste uppgifter som att skala en banan eller duscha själva.
Det är en fasansfull men fascinerande historia. Den har egentligen bara en brist. Nästan ingenting är sant. I stort sett allt är uppdiktat av socialtjänsten i Ystad.
I den här boken får vi för första gången se den verkliga Ystadsfamiljen. Hur de var innan barnen försvann. Vad som ledde till att socialtjänsten blev involverad. Och hur det gick för barnen efteråt. Till grund för berättelsen ligger omfattande intervjuer med föräldrarna och ett av Ystadsbarnen, men också socialtjänstens samlade dokument om fallet. På nära håll bleknar bilden av den fruktansvärda Ystadsfamiljen. Istället framträder bilden av en fruktansvärd rättsskandal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ystadsfamiljen : den fullständiga historien
  2. +
  3. Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skymning i Amerika : berättelser om ett annat USA av Malin Ekman (pocket).

Köp båda 2 för 177 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna