Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2014-07-01
Upplaga
1
Förlag
Prodicta förlag
Illustratör/Fotograf
Solveig Hellmark
Dimensioner
269 x 207 x 10 mm
Vikt
349 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198125016
Flickan i röret (inbunden)

Flickan i röret

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2014-07-01
209
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
?Mamma! Pappa! Varifrån kommer jag? Hur blev jag till?? De flesta föräldrar bävar lite inför den frågan. Oftast kan de dock ta hjälp av beprövade fraser eller fina bilderböcker för att stilla barnets nyfikenhet. Men idag har allt fler barn kommit till på andra sätt än naturlig befruktning som inte är lika väl beskrivna i litteraturen, och oss veterligen finns det ingen bok idag som handlar om provrörsbefruktning. Därför har vi skrivit Flickan i röret - en bilderbok för barn 4-9 år som har frågor eller bara läslust.

Flickan i röret vänder sig alltså till barn i åldern 4-9. Den ska på ett lekfullt sätt ge svar på frågan hur ett barn kan bli till, utan att göra anspråk på att vara heltäckande eller exakt. Illustrationerna i färg skildrar det lilla äggets tillvaro.

Vi som har skrivit och illustrerat boken är etablerade författare och illustratörer. Helena Englund Hjalmarsson har tidigare skrivit Tillgängliga webbplaster i praktiken, Klarspråk på nätet, som blivit översatt till danska, samt Meganyttig trio. Karin Guldbrand har tidigare gett ut Företagets skrivhandbok, Klarspråk på nätet och Meganyttig trio. Och Solveig Hellmark, vår fantastiska illustratör har tidigare illustrerat många böcker för barn, bland annat Den svarta ejderungen, av Catharina Ingelman-Sundberg, En varghund i familjen, av Inger Wikström-Lindgren, Den lilla gröna, av Eva Robild, Vem har spillt här? Av Maria Söderberg. Dessutom har hon skrivit och illustrerat Titta det växer, som också blivit översatt till norska.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Flickan i röret
  2. +
  3. Eldorado matte 1B Facit, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Eldorado matte 1B Facit, andra upplagan av Ingrid Olsson, Margareta Forsbäck (häftad).

Köp båda 2 för 383 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flickan i röret. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Flickan i röret
    Gunilla Hjalmarsson, 1 september 2014

    Den är ett bra komplement till alla andra böcker som beskriver hur barn blir till. Text och bild fungerar bra ihop.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna