Handboken för Power BI (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2021-01-21
Upplaga
1
Förlag
Infocell
Dimensioner
297 x 210 x 14 mm
Vikt
700 g
SAB
Pub
ISBN
9789198138191

Handboken för Power BI

(1 röst)
Kartonnage,  Svenska, 2021-01-21
579
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Handboken för Power BI är en omfattande bok i hur du kan skapa, hantera och dela dina rapporter och dataanalyser i Power BI. Boken passar både för självstudier och som kurslitteratur. Boken innehåller många övningar med tillhörande övningsfiler och facit. Den är skriven på svenska, men även om du har en engelsk version är boken fylld med översättningar för funktioner och knappbeskrivningar.
Du lär dig skapa rapporter i programmet Power BI Desktop som kan laddas upp till Power BI-tjänsten i "molnet", där du även kan skapa instrumentpaneler för att sedan dela och presentera resultatet på hemsidor och i appar.
Du får kunskaper i alla stegen från att: ansluta till datakällor, sammanställa och skapa relationer, analysera och beräkna mätvärden, infoga och formatera visualiseringar, använda filter och Frågor och Svar (Q&A), definiera säkerhetsroller, lägga till bokmärken och knappar och mycket mer för att presentera och dela snygga och proffsiga rapporter och instrumentpaneler.

Anna-Karin Petrusson är en erfaren utbildare som har många av Microsofts programvaror på paletten. Hon har använt Excel och Power BI sedan programmen kom ut på den svenska marknaden, skrivit en rad kursböcker och medverkar i våra e-kurser på www.officekurs.se. Anna-Karin är MCT (Microsoft Certified Trainer) och MOS (Microsoft Office Master).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handboken för Power BI
  2. +
  3. Doppelgänger : en färd genom spegelvärlden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Doppelgänger : en färd genom spegelvärlden av Naomi Klein (inbunden).

Köp båda 2 för 801 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna-Karin Petrusson