Från zombie till superchef : praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-01-22
Upplaga
1
Förlag
Forzum Förlag
Medarbetare
Hallberg, Jonny (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Holmlund
Dimensioner
190 x 135 x 7 mm
Vikt
136 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198162837
Från zombie till superchef : praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef (häftad)

Från zombie till superchef : praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef

Häftad, Svenska, 2016-01-22
109
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Boken hade kunna heta Framtidens ledarskap A-Ö

Recension:

Bästa med boken:
Överskådlig, lätt att ta till sig. Varje råd ligger insorterat i bokstavsordning, under bokstaven M till exempel, ligger ett stycke om mod och så vidare. Fungerar utmärkt som en uppslagsbok och som inspirationsbok.

Bästa citatet:
"Ge alltid människor en chans att lyckas. Ge dem förtroende. Dina medarbetare är vuxna människor. De kan ta eget ansvar. Utgå alltid från det till dess att motsatsen är bevisad".

Bästa ledarskapstipset:
Här vimlar av kloka råd så det är svårt att välja. Ett gott råd handlar om den makt du får som chef. Du är den som sätter lönen, håller utvecklingssamtal och är ytterst ansvarig. Därför finns det ingen anledning att försöka att bevisa att du är chef och att det är du som bestämmer. Alla vet det. Lägg i stället ditt fokus på att hitta nyckeln till varje medarbetare så att du kan leda människor väl.

Ur recension av Vision. Se länk: https://vision.se/Yrken/Chef/chefen-i-fokus/arkiv/2016/september/fran-zombie-till-superchef/

--------------------

Denna bok lyfter fram praktiskt ledarskap A - Ö och ledarskapets paradoxer. Det är en lättläst bok som summerar grunderna i "Framtidens ledarskap" på ett enkelt och överskådligt sätt.

Boken beskriver hur man i rollen som chef kan gå från att vara styrd utifrån omgivningens krav och istället börja skapa ett bra ledarskap där man leder människor väl samtidigt som man själv trivs och mår bra i rollen som chef.

Från Zombie till Superchef är en bok som kan läsas från pärm till pärm - alternativt användas som uppslagsbok eller inspirationsbok.

Pia Vingestråhle är civilekonom med mer än 25 års erfarenhet inom chef- och ledarskap. Pia är utbildad coach och arbetar som ledarskapskonsult och med förändring/verksamhetsutveckling. Hon är även en uppskattad föreläsare och författare till böckerna "Framtidens ledarskap" och "Jag vill ha en bättre chef - Nu!"
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Från zombie till superchef : praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 359 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Vingestråhle