Från zombie till superchef : praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2016-01-22
Upplaga
1
Förlag
Forzum Förlag
Medarbetare
Hallberg, Jonny (form)
Illustratör/Fotograf
Jenny Holmlund
Dimensioner
190 x 135 x 7 mm
Vikt
136 g
SAB
Qbab
ISBN
9789198162837

Från zombie till superchef : praktiskt ledarskap för dig som vill bli en bättre chef

Häftad,  Svenska, 2016-01-22
114
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Boken hade kunna heta Framtidens ledarskap A-Ö

Recension:

Bästa med boken:
Överskådlig, lätt att ta till sig. Varje råd ligger insorterat i bokstavsordning, under bokstaven M till exempel, ligger ett stycke om mod och så vidare. Fungerar utmärkt som en uppslagsbok och som inspirationsbok.

Bästa citatet:
"Ge alltid människor en chans att lyckas. Ge dem förtroende. Dina medarbetare är vuxna människor. De kan ta eget ansvar. Utgå alltid från det till dess att motsatsen är bevisad".

Bästa ledarskapstipset:
Här vimlar av kloka råd så det är svårt att välja. Ett gott råd handlar om den makt du får som chef. Du är den som sätter lönen, håller utvecklingssamtal och är ytterst ansvarig. Därför finns det ingen anledning att försöka att bevisa att du är chef och att det är du som bestämmer. Alla vet det. Lägg i stället ditt fokus på att hitta nyckeln till varje medarbetare så att du kan leda människor väl.

Ur recension av Vision. Se länk: https://vision.se/Yrken/Chef/chefen-i-fokus/arkiv/2016/september/fran-zombie-till-superchef/

--------------------

Denna bok lyfter fram praktiskt ledarskap A - Ö och ledarskapets paradoxer. Det är en lättläst bok som summerar grunderna i "Framtidens ledarskap" på ett enkelt och överskådligt sätt.

Boken beskriver hur man i rollen som chef kan gå från att vara styrd utifrån omgivningens krav och istället börja skapa ett bra ledarskap där man leder människor väl samtidigt som man själv trivs och mår bra i rollen som chef.

Från Zombie till Superchef är en bok som kan läsas från pärm till pärm - alternativt användas som uppslagsbok eller inspirationsbok.

Pia Vingestråhle är civilekonom med mer än 25 års erfarenhet inom chef- och ledarskap. Pia är utbildad coach och arbetar som ledarskapskonsult och med förändring/verksamhetsutveckling. Hon är även en uppskattad föreläsare och författare till böckerna "Framtidens ledarskap" och "Jag vill ha en bättre chef - Nu!"
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Vingestråhle

  • Framtidens ledarskap : om konsten att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt

    Pia Vingestråhle

    Det är en konst att leda människor på ett hållbart och framgångsrikt sätt. Varje situation du möter och varje person du leder är unik. Det gör arbetet som ledare oerhört spännande - men samtidigt mycket utmanande. Att du hittar din egen strategi f...

  • Helt slut och vägen tillbaka

    Pia Vingestråhle

    Utmattad, utbränd eller helt slut? Då är detta boken för dig. Kanske har du kämpat hårt, varit duktig, levt upp till omgivningens förväntningar, försökt lösa livspuzzlet, burit ett tungt ansvar, mött svåra händelser eller sprungit fort? När du plö...