Kattstryparen : rum 419 (storpocket)
På topplistor
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
496
Utgivningsdatum
2019-10-10
Förlag
EAST Förlag
SAB
Hc
ISBN
9789198177817
Kattstryparen : rum 419 (storpocket)

Kattstryparen : rum 419

(1 röst)
Storpocket Svenska, 2019-10-10
159
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I rum 419 på Stadshotellet i Västerås hittas Lasse Wiggeby naken på sängen med ett buntband i plast hårt åtdraget runt halsen. En kudde är placerad över hans förvridna, blågrå ansikte. Polisiärt tyder allt på ett rånmord, men omständigheterna är märkliga och motiven många.
Efter etthundratre dagar grips Helen Aaberg-Wiggeby för mordet och förs, med handfängsel och dold under en grön tröja, in bakvägen till sal 6 i Västmanlands tingsrätt för att häktas.

Inne i salen spänner hon sina svarta, iskalla ögon i åhörarna och hånler. Hennes självsäkerhet är slående, hon vet något som ingen annan i rummet känner till.

Författaren sitter i samma sal. Ögonen och hånleendet får honom att i samma stund bestämma sig för att ta reda på allt. Vad är det som gör den misstänkta mördaren så självsäker?

Hösten 2013 börjar författaren STEFAN DI-OMNIA gräva grundligt i släkten Aabergs förflutna. Han möts av ett dödligt, fruktat mörker. En släkt fylld av bristande empati och moral och avsaknad av tjuvheder. Ett minderårigt barn som redan som tolvåring är ett charmigt, manipulativt, hänsynslöst monster. Bilden som växer fram visar sig vara mer skrämmande än han någonsin kan föreställa sig. Den skoningslösa brutaliteten förgrenar sig generation efter generation i släktträdet Aaberg.
Trettio år av bottenlös ondska rullas upp. Skräckslagna personer berättar, de som drabbats av hennes ondska. En helvetisk ondska som bekräftas i juni 2015 då hennes egen tolvåriga dotter, som vet att det finns ett ännu större och mer fruktat mörker, yppar åtta ord som får hjärtan att frysa till is.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kattstryparen : rum 419
  2. +
  3. Mörkret inom honom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mörkret inom honom av Andreas Ek (pocket).

Köp båda 2 för 218 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stefan Di-Omnia

  • Hjärnvilja : en fajt mot strokedjävulen

    Stefan Di-Omnia

    STROKE - DJÄVULENS SJUKDOM. JAG STEFAN DI-OMNIA BLEV TRÄFFAD och nedslagen av sjukdomen STROKE, en knockout på hela livet. Livet i hjärnan och i kroppen kändes inte längre som ett liv. Livet var helt utslaget och hopplöst över, helt förlamad 44 år...

Bloggat om Kattstryparen : rum 419