Framsteg : humörträning i vardagen (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
206
Utgivningsdatum
2015-11-23
Upplaga
1
Förlag
Actionplant AB
Dimensioner
216 x 154 x 17 mm
Vikt
363 g
SAB
Dokb
ISBN
9789198210217

Framsteg : humörträning i vardagen

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2015-11-23
242
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Vilket humör man är på är ingenting man ska ta lätt på. Det är ingen tillfällighet varför vissa människor hänger läpp allt som oftast medan andra är som ett solsken jämt och ständigt. I den här banbrytande boken visar Jesper Caron upp ett antal faktorer som alla påverkar hur du mår. Det handlar alltså om mer än bara tankens kraft. Från den positiva psykologin vet vi idag att det finns ett stort antal faktorer som påverkar hur vi mår, alla är dessutom träningsbara. På ett lättsamt och tydligt sätt får du i den här boken över 100 tankar, idéer, historier och berättelser, metoder, reflektioner, beprövade strategier och träning för att göra ett rejält framsteg i att påverka ditt vardagliga humör på kort och lång sikt.

Framsteg - Humörträning i vardagen är sprängfull med livskunskap som kommer att lyfta många människors liv.


Jesper Caron anlitas regelbundet som föreläsare av många av de namnkunniga företagen i Sverige och internationellt. Han har idag föreläst, inspirerat och humörtränat 40 000 personer och personal på över 500 företag och organisationer. bl.a Massachusetts Institute of Technology och NASA i USA.

Jesper driver även sidan "Framsteg" på Facebook som med jämna mellanrum rankas som Sveriges mest lästa Facebooksida. Boken Framsteg - Humörträning i vardagen är skriven på samma lätta och självklara stil som Jesper kommunicerar i sina föreläsningar och i sociala media.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framsteg : humörträning i vardagen
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 471 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Framsteg : humörträning i vardagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra bok
    Mamapuh, 15 februari 2016

    Tycker om att boken är skriven i korta avsnitt som man kan läsa i etapper. Enkelt språk och enkla tips och övningar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jesper Caron