Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Serie
Systemet (del 1/3)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2015-03-06
Upplaga
1
Förlag
Annorlunda förlag
Medarbetare
Holm, Jesper (form)
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
442 g
SAB
uHc
ISBN
9789198231700
Tredje principen (häftad)

Tredje principen

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-03-06
198
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  64
Visa alla 1 format & utgåvor
Ava är rebell. Hon kan styra andra människors tankar, en användbar förmåga i en motståndsrörelse som rustar för krig.

Levi slutade tro på kampen när den tog hans föräldrar. Nu försöker han bara överleva. Hålla sig undan och kontrollera vansinnet som känns som om det ska dränka honom.

En natt blir Levis syster gripen. För att rädda henne tvingas han bryta ett gammalt löfte, ta kontakt med folk han inte vill ha med att göra. Ava får order att hjälpa honom och de ger sig av tillsammans. Hon säger att de måste lita på rebellerna. Men kan de verkligen det?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tredje principen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven
  Kaffeläsaren, 10 juli 2017

  Ava är rebell, hon kan styra andras tankar, en användbar förmåga i en motståndsrörelse som rustar för krig. Levi slutade tro på kampen när den tog hans föräldrar. Nu försöker han bara överleva. Hålla sig undan och kontrollera vansinnet som känns som det ska dränka honom.
  Jag är positivt överraskad, denna typ av bok, är normalt inget som tilltalar mig. Men denna gör det. Den är välskriven, spännande och intressant att läsa. Handlingen och historian i sig gör att jag fastnar i den. Förstår ... Läs hela recensionen

 2. Fascinerande och spännande
  Leif Mohlin, 7 maj 2015

  Jag blev uppriktigt sagt enormt överraskad positivt. Hade rätt höga förväntningar pga god kritik. Men tycker att boken var ännu bättre. Fr a är det en historia som driver på hela tiden. Karaktärerna är väldigt genomtänkta och jag blir nyfiken på dem. Vet att det finns djup och hemligheter som jag inte kan ta på men de hänger samman. Det är spännande med en tid då spåren från vår extrema excess till nutid finns igenkännabara. Men det är ruiner och spännande scenografi. Att det finns inslag av... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anna Jakobsson Lund