Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2020-05-13
Förlag
Mountainstar
Dimensioner
220 x 160 x 15 mm
Vikt
384 g
SAB
Dofaa
ISBN
9789198312492
Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål (häftad)

Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad Svenska, 2020-05-13
249
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Fantastiskt glädjande att se vår dotter på 22 månader stolt växa i takt med sin nya förmåga! Dessutom roligt att höra förskolepersonalens imponerade kommentarer - de säger att de inte sett något liknande. Alla är tok-nöjda! /Maria

När man ska börja potträna är det viktigt att vara förberedd, ha rätt kunskap tillhands och en konkret plan. Då kan det bli både roligt och utvecklande, samt gå snabbt! I den här boken presenterar vi en omtyckt och framgångsrik metod som redan hjälpt över 35 000 familjer att sluta med blöja.

- Följ en tydlig handlingsplan från start till mål och undvik vanliga misstag.

- Hjälp ditt barn att bygga rätt kunskaper från grunden, steg-för-steg.

- Ditt barn lär sig att lyssna på sin kropp och själv veta när det är dags att gå till pottan - istället för att du som förälder måste påminna eller fråga.

- Rekommenderas av barnpsykologer och BHV-sköterskor.

Dessutom:

- De 13 vanligaste myterna kring potträning och hur de hindrar familjer från att lyckas.

- Hur du bäst involverar förskolan för att undvika problem och konflikter.

- Hur du hjälper ditt barn att bli torrt på natten.

- Ett stort hjälpavsnitt med lösningar på vanliga problem och frågor.

- Utförliga checklistor.

"När jag hittade Potträning på 3 dagar och hade läst igenom boken så släppte stressen med att potträna. Att få en handlingsplan som ändå anpassas till ditt barn var perfekt!" /Mia och Alice 21 månader

"Tack för boken, den var super! Min son blev blöjfri efter 5e dagen och ingen nattblöja! Helt fantastiskt att kunna gå ut och en liten säger - mamma kissa!" /Claudia Jimenez

"Den här metoden fungerar verkligen! Ni borde sälja in den till BVC!" /Tobias & Astrid

Från ca. 18 månader och uppåt.

-----

Övrig litteratur:

- Som metodstöd för barnet finns boken "Eine slutar med blöja" - också framtagen av Blöjfri.se samt Linnéa Almgren och Charlotta Bergenstjerna.

- För specifik problemlösning finns produkten "Pottkalendern från Blöjfri.se". En unik pottkalender, speciellt framtagen för att hjälpa familjer i "låsta situationer"

-----

Om författarna:

Sofia & Michael Bergenstjerna har sedan 2015, med sina böcker och hemsida, hjälpt över 35 000 familjer att sluta med blöja. De är ständigt aktuella i media, och har varit med som potträningsexperter i flera ledande tidningar, podcasts och bloggar. Deras böcker rekommenderas ständigt bland föräldrar, samt via BVC, barnpsykologer, förskolepedagoger och urologer. Besök dem på www.blojfri.se
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål
 2. +
 3. Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt och roligt stöd för er potträning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pottkalendern från Blöjfri.se : ett pedagogiskt... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok!
  Jenny, 17 februari 2021

  Enkelt att förstå vad potträningen går ut på och hur man ska gå till väga. Bra med tips på vanliga problem som kan uppkomma.

 2. Missvisande titel
  Jennifer , 30 december 2020

  Är besviken då vi trodde denna metod skulle fungera och gå betydligt mycket snabbare. Detta är inte potträning på tre dagar utan man får räkna med betydligt längre period och det finns eventuell risk för pottvägran och att detta inte fungerar för alla. Skulle inte rekommendera denna boken då vårat barn tydligt blev för pressat av denna metod och ogillade pottan till slut. Vi fick avbryta, trots att vi gav all vår tid åt potträningen under semester så såg vi inga framsteg alls.

 3. Missvisande titel?
  anni, 3 september 2020

  Missvisande titel? Kanske borde de redan på baksidan förtydliga det som de gör i boken att endast 30% blir pottränade på dessa 3 dagar, och det för de flesta tar 14 dagar, Vissa 28 dagar osv...samt att "metoden" inte är för alla.

  Tycker inte metoden är något banbrytande eller nytt, boken är väl ok för den som har en partner som inte vågar/tror på att börja potträning, så kan man sälja in det. Författarna är duktiga säljare så att säga.
  Själv hade jag ingen nytta av boken.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna