På topplistor
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2017-08-18
Upplaga
1
Förlag
Klickerförlaget Göteborg
Medarbetare
Gunnarsson, Lena (red.) / Aust, Ludvig (form) / Mann, Jessica (foto)
Illustratör/Fotograf
Frida Good, Jenny Nyberg
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789198339529

Blygerhundar : så gör du din hund till en superhjälte

(21 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-08-18
426
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss, att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa och hela tiden ta hänsyn till hundens speciella behov i alla situationer är hårt arbete.

I den här boken får du många konkreta tips på hur du stärker din hunds själv-förtroende - oavsett om du har en blygerhund eller bara vill stärka din hund så den tar sig an livet med glädje och självförtroende. Du får helt enkelt tips om hur du kan göra din hund till en superhjälte. Var beredd på att tänka helt nytt!

För att bättre förstå våra hundar handlar en del i boken om vad rädslor är, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Du får också träningstips för specifika rädslor. Dessutom handlar ett helt kapitel om hur du beter dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte.

Jessica Mann är utbildad instruktör och hundbeteendeanalytiker. Hon håller kurser i framförallt grunder för tävlingshunden, specialsök och blygerkurser, kurser för den rädda hunden. Jessica har tre border collies och en tollare som tränas och tävlas i lydnad, specialssök, vallning, jakt, rallylydnad och heelwork to music.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Blygerhundar : så gör du din hund till en superhjälte
 2. +
 3. Blygerhundar : så gör du din hund till en superhjälte - studiehandledning

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blygerhundar : så gör du din hund till en super... av Jessica Mann (häftad).

Köp båda 2 för 649 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Blygerhundar : så gör du din hund till en superhjälte. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok
  Kaffeläsaren, 24 november 2021

  En fantastiskt bra bok som ger massor med handfasta tips. Den är enkel och lätt att ta till sig. Bör finnas i varje hundägares hem

 2. Fantastisk bok
  Katrin , 22 september 2020

  Äntligen någon som förstår sig på dessa blygerhundar och hjälper oss som har sådana hundar, att förstå dem bättre. Boken är så bra upplagd med både teori och praktik och det är en fröjd att läsa den. Som ägare till en blygerhund så har jag märkt att många människor som jobbar med hundproblematik, har alldeles för tuffa och hårda metoder. Därför älskar jag denna bok, som fokuserar på psykologi och känsla istället. Tack Jessica Mann!

 3. Toppklass
  Bokmalen, 16 december 2019

  Det här är den bästa hundbok jag någonsin läst. Den innehåller både fakta och mängder av praktiska övningar. Jag önskar jag visste om den här boken tidigare, när jag fick hem min valp. Rekommenderas verkligen!

 4. bra till första hundägare
  Zita Margaretha Frising, 13 november 2019

  Lätt att förstå för nya hundägare, kan rekommenderas vid hundkurser
  Varför måste det vara minst 20 ord här irriterande bättre med max antal ord

 5. Boken passar alla hundägare.
  SpamPippiL (Åkers Styckebruk), 4 november 2019

  Du kan ha vilken sorts hund som helst. Boken lär dig massor om din hund som du kanske inte visste.

 6. Denna borde jag haft som studielitteratur.
  Anonym instruktör, 17 januari 2018

  Saklig och pedagogisk med väldigt många bra tips för den som har en osäker hund eller vill lära mer om reaktiva och rädda hundar.
  En bok att rekommendera!

 7. Förändring
  lisbeth frisell, 31 oktober 2017

  En helt underbar bok Innehållet har ändrat mitt synsätt på kontakten med min hund totalt.Positivt på alla sätt.Kontakten med min hund har blivit så otroligt mycket bättre och jag har fått en gladare hund.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Jessica Mann