Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
starta eget - serien
Antal sidor
100
Utgivningsdatum
2017-01-15
Förlag
Tipsförlaget
Dimensioner
205 x 140 x 6 mm
Vikt
170 g
ISBN
9789198342864
Starta eget som inredare - bli inredare, stylist eller jobba åt leverantörer (häftad)

Starta eget som inredare - bli inredare, stylist eller jobba åt leverantörer

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-01-15
108
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Bli inredare - ett verkligt drömjobb, Kalla dig för inredare, många möjligheter för inredare, bli specialist, Så skaffar du uppdragsgivare, 20 sätt att skaffa uppdragsgivare, Hemsida för inredare, Nyhetsbrev för inredare, Skaffa kunder utan att det kostar något, Dina viktigaste uppdragsgivare, Så blir ditt inredningsföretag lönsamt, Börja hemifrån som inredare, fakturera snabbt som inredare, Samarbeta med leverantörerna som inredare, Undvik dessa misstag som inredare, Så sätter du egna mål som inredare, en enkel affärsplan för inredare, att-göra-lista för inredare, ditt inredningsföretags namn, Så väljer du bolagsform för ditt inredningsföretag, Så registrerar du ditt inredningsföretag, försäkringar för inredare, Checklista för att starta ett inredningsföretag, Framtiden för inredare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Starta eget som inredare - bli inredare, stylist eller jobba åt leverantörer
 2. +
 3. Starta eget som konsult : IT-konsult, PR-konsult, ekonomikonsult, byggkonsult m.fl.

De som köpt den här boken har ofta också köpt Starta eget som konsult : IT-konsult, PR-konsul... (häftad).

Köp båda 2 för 227 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Starta eget som inredare - bli inredare, stylist eller jobba åt leverantörer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Handfast och enkel
  Annso, 30 augusti 2023

  Lätt att ta till sig med handfasta tips. En stor inspirationskälla för den som kanske tvekat. Ett bra komplement till Holger's starta eget!

 2. Lättläst och informativ!
  Katarina Asplund, 14 april 2017

  En bra handbok med praktiska tips och information om hur man startar upp sin dröm.
  Gillar att det hänvisas tillbaka till tidigare kapitel, för att uppmärksamma läsaren på helheten, och sambanden tipsen emellan. På ett lättsamt sätt får man en steg för steg-guide.

 3. En fantastisk bra bok!
  Dusica Milic, 19 februari 2017

  En välskriven, värdefull, hjälpsam och lättläst bok full av massa råd och bra tips. En bok som ge dig inspiration! Det är tredje bok som jag har läst av Holger.

  En riktigt bra bok som jag starkt rekommenderar!

 4. Den kompletta handboken för mig!
  Ida Hansson, 5 februari 2017

  Jag fullkomligen slukade Holgers bok! Läste sida för sida och skrev under tiden ned mina egna tankar. Då jag är i startgroparna för att starta upp mitt eget företag som inredare blev detta precis den handbok jag behövde. Den är lätt att följa, pedagogisk och lämnar inget åt slumpen. Jag blev dessutom ännu mer peppad och inspirerad då Holger ger en klarsynt men positiv bild av yrket.

  Jag rekommenderar boken starkt till dig som går i samma tankar som jag. Den är värd varenda krona och... Läs hela recensionen

 5. En liten Bibeln till succés
  SC81, 30 januari 2017

  Älskar boken. Det är min andra bok som jag har läst av Holger. Sättet han beskriver och förklarar är så bra, lättläst och man förstår poängen med hela boken på enkel sätt. Det är en bok jag kommer ha användning av och lär nog återgå till den så fort jag behöver hjälp och tips inom inredning.

 6. Essens!
  Helena Söderholm, 22 januari 2017

  Boken är mycket lättläst och full av generösa, användbara och konkreta tips. Jag har sträckläst den och går nu tillbaks och tar till mig det som passar mig bäst. Den ställer mig många värdefulla frågor att fundera vidare över vilket har lett till en del nya funderingar och vinklar. Helt enkelt en liten skatt!

Visa alla 6 recensioner