Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2016-10-04
Upplaga
1
Förlag
Belletrist Publishing
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
210 g
SAB
Hc
ISBN
9789198345605

En brasiliansk, med svans

(10 röster)  |   Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2016-10-04
79
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att livet skulle förändras förstod Marilyn första gången Anna kom fram till henne och bad om eld. Hon förstod bara inte hur mycket. Tänk om hon hade vetat vad som väntade. Att hon bit för bit skulle tvingas ut ur sin mörka djungel, ut i det vibrerande, hejdlösa, oberäkneliga livet. Att hon skulle hitta The Yellow Brick Road. Men vart leder den?

Det här är en karaktärsdriven roman för dig som tycker om att ha roligt, men som inte väjer för det svåra. Hur är det att känna sig som någon annan inuti än vad som syns utanpå? Och vad händer när någon vågar skrapa på ytan?

Författaren Eva Rosengren är journalist och har tidigare arbetat vid Utrikesdepartementet och SVT. Efter ett liv i många olika världar och sammanhang är hon numera bosatt på Bohus-Björkö i Göteborgs norra skärgård med två söner, två katter och en man. "En brasiliansk, med svans" är Evas debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En brasiliansk, med svans
 2. +
 3. Lektioner i kemi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lektioner i kemi av Bonnie Garmus (storpocket).

Köp båda 2 för 208 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av En brasiliansk, med svans. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Så bra
  Camilla Neroth, 28 april 2023

  Den var lättläst och rolig. Sträckläste boken på en dag, kunde inte släppa boken förrän den var klar.

 2. Fantastisk

  Fantastisk, underbar, skruvad, komisk och en annorlunda vänskap. Jag har skrattat högt flera gånger och jag bara älskar denna guldklimp till bok. Läs denna!! NU!!

 3. Härlig läsning
  Heléne, 4 oktober 2017

  Riktigt härlig läsning! En annorlunda story med en huvudperson som inte liknar nån annan. Rolig och berörande. Lättläst på ett bra sätt. Rekommenderas varmt och med glädje!

 4. Jag slukade den!
  Annika Falk, 7 juli 2017

  Jag fastnade direkt för de brokiga karaktärerna som beskrivs med värme och humor. Berättelsen har ett skönt flyt och ett mänskligt djup som berör samtidigt som jag skrattade högt. Jag slukade den!

 5. Otrolig charmig liten goding.
  Annalena, 5 juli 2017

  Underbar bok som lästes från pärm till pärm :-) Det enda tråkiga är att den redan är läst skulle vilja ha kvar det nöjet. Den fick mig från skratt, till skratt i halsgropen, tårar, betänksamhet. Ja det var den mest underhållande boken jag läst på länge.

 6. Rolig, underhållande och tankeväckande
  -, 11 februari 2017

  Svårt lägga bort den. Sträckläste men ville inte att den skulle ta slut. Karaktärerna gjorde intryck och höll sig kvar inom mig. Gillade det vardagliga, igenkännbara och det skruvade och tokiga.

 7. Underbar bok
  Leyla Yvette Sarac, 15 oktober 2016

  Gillade verkligen "En brasiliansk med svans". Fångade mig direkt. Kom på mig själv att jag reflekterade över Marilyn ganska mycket i förhållande till mitt eget liv. Det är liksom så lätt att köra fast. Saknade Marilyn direkt när jag läst ut boken och hoppas på att det blir fler böcker. Rekommenderar den.

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Eva Rosengren

 • Bad Reputation - År Noll

  Eva Rosengren

  Som Frankensteins monster. Simone står äntligen på scen och sjunger igen och hon känner hur alla kroppsdelar börjar kommunicera och får liv. Efter en personlig systemkollaps flyr Simone till föräldrahemmet på västkusten och startar om sitt liv. År...