Kungariket utan namn (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Kungariket utan namn (del 1)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
81
Utgivningsdatum
2018-04-23
Upplaga
1
Förlag
Belletrist Boomtown Publishing
Illustratör/Fotograf
Ida Öhnell
Dimensioner
220 x 155 x 25 mm
Vikt
363 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198345643
Kungariket utan namn (inbunden)

Kungariket utan namn

av Arie D
(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden, Svenska, 2018-04-23
179
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Den här berättelsen börjar en helt vanlig dag. Två purpurfärgade solar vandrar över himlen och ett moln sluter uttråkat ögonen. Maya och Melvin är på väg hem från skolan när de hittar ett metallägg som ligger gömt i buskarna. Från och med då ändras deras liv för alltid. Det är ju inte varje dag som du upptäcker att drakar finns.

Allting är visst inte som Maya och Melvin trott. Var hamnar de när de följer med draken ut på äventyr? Är det verkligen sant som draken säger att du kan skapa det du vill och komma dit du vill, om du bara följer din egen väg?

Arie D. har skapat ett klassiskt, spännande äventyr i modern tid. Ida Öhnells magiska illustrationer bidrar till den fängslande tonen av både dåtid och framtid.

Arie D. är futurolog och talare med hela världen som scen, bosatt i Sverige sedan 2000. Arie lever med fru och fyra tonåringar. Detta är hans första bok.

Ida Öhnell är illustratör och författare, bosatt i Göteborg.

I en tid av mycket yttre - och ytlig - påverkan syftar den här berättelsen till att bygga upp barns självkänsla och självförtroende: att våga lita till sig själv och den egna kraften att hitta sin egen väg i livet, vad som än händer runtomkring.

Boken rymmer inga specifika nationaliteter utan har en världsomfattande ton - från Tusen och natt till Stjärnornas krig. Sidantal och formgivning har anpassats för att passa nybörjarläsaren, men boken går också utmärkt att läsas tillsammans, vuxen och barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Kungariket utan namn
 2. +
 3. Resan till Interversum

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resan till Interversum av Maria Frensborg, Tomu, Yumi (inbunden).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Kungariket utan namn. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Filosofisk om att hålla sinnet öppet

  Detta är en bok som handlar om Maya och Melvin som en dag hittar en mystiskt ägg - som visar sig vara ett drakägg och draken tar på dom ut på äventyr.
  Mystiken kring draken var det som drog med A i boken så han uppskattade den.
  I övrigt är boken väldigt filosofisk lagd och fokuserad kring att inte begränsas av vad man tror är möjligt.
  Författaren är futurolog som vad jag förstår det handlar om hur man kan tänka och förbereda sig för framtiden. Men då vi inte vet vad framtiden kom... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner