På floden Arguns södra strand (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2018-11-05
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Wan Zhi
Översättare
Anna Gustafsson Chen
Originaltitel
E'erguna he You'an
Medarbetare
Si-an, Li (form)
Dimensioner
218 x 143 x 25 mm
Vikt
460 g
SAB
Hce
ISBN
9789198347791

På floden Arguns södra strand

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2018-11-05
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den eld jag vakar över är lika gammal som jag själv. Jag har vaktat den i vind, snö och regn och aldrig låtit den dö. Den är mitt bultande hjärta.

Jag är inte en pratsam kvinna, men just nu - när jag lyssnar till det skvalande regnet och betraktar de dansande flammorna - längtar jag efter någon att tala med. Tatjana är borta, Sjiban är borta, Ljosja och Maxim är borta. Vem ska jag berätta min historia för? Antsaur tycker varken om att tala eller lyssna. Så låt regnet och vinden lyssna till min berättelse! För jag vet att de två har öron, precis som vi människor.

En gammal evenkisk kvinna ser tillbaka på sitt liv som renskötare längst upp i norra Kina, på gränsen till Ryssland. Hennes liv är en historia om kärlek och död, glädje och sorg, om magiska krafter och konstens läkande verkan. Men framförallt handlar den om kampen för att skapa ett gott liv och för att bevara en kultur som alltmer hotas av det moderna samhällets intrång.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. På floden Arguns södra strand
 2. +
 3. En oemotståndlig frestelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt En oemotståndlig frestelse av Julia Quinn (häftad).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Zijian Chi

 • Godnatt, ros

  Zijian Chi

  Elena är en judisk dam i 80-årsåldern som lever isolerad i sin gamla lägenhet där hon sköter sina blommor och ber. Xiao'e är en ung kvinna som inte vet om hon är människa överhuvudtaget. De möts när Elena hyr ut ett rum och en osannolik vänskap up...

 • Flyttfågelns mod

  Zijian Chi

  På ett fågelreservat utanför en stad i nordligaste Kina arbetar Zhang Heilian och hans närmaste chef, Zhou Tieya. Hit kommer varje år en mängd flyttfåglar, som flyr hettan i söder för några svala månader i norr. Deras flykt påminner människorna i ...