Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Drakens Dotter (del 1)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
347
Utgivningsdatum
2017-07-08
Upplaga
3
Förlag
Moloch
Originaltitel
Drakens Dotter - Resans Början
Dimensioner
218 x 143 x 28 mm
Vikt
554 g
SAB
uHc
ISBN
9789198354638
Resans början (inbunden)

Resans början

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden, Svenska, 2017-07-08
176
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Efter att ha bevittnat mordet på sin mamma flyr Drokina den magiska världen där hon växt upp. Under flykten försöker hon rädda sin lillebror, men på väg uppför en stentrappa tappar hon taget om hans hand och han faller ner och dör.

Drokina tar sig till den omagiska världen där hon skapar sig ett liv utanför samhället. Hon skaffar sig nya vänner på vägen, men jagas av demonerna från sitt förflutna - där några är verkligare än andra.

För trots att Drokina försöker lägga sitt gamla liv och den magiska världen bakom sig så förföljs hon av demonen Rexmond som har bestämt sig för att ta med henne till sitt rike. Drokina är varken intresserad av hans slott eller rikedomar utan längtar bara efter ett liv i frihet där hennes förflutna inte når henne, men när hennes magiska förmågor oförklarligt börjar växa måste hon förlita sig på Rexmond mer och mer - och frågan är om hon kan få det liv hon önskar eller om demonerna kommer att vinna slaget.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Resans början
 2. +
 3. Läs : Boken för dig som vill börja läsa

De som köpt den här boken har ofta också köpt Läs : Boken för dig som vill börja läsa av Katarina Kuick (inbunden).

Köp båda 2 för 375 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Resans början. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Början på en spännande värld
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 15 december 2020

  En början på en serie om Drokina som kommer att bli spännande att få följa. I fantasy brukar oftast första boken vara något utdragen, men det enbart på grund av ett världsskapande samt karaktärsbyggande. Detta gäller även denna. Det är många karaktärer en får följa och sakta men säkert får läsaren vara med när relationer dem emellan växer. Vissa är nya medan andra relationer hade sin början långt tillbaka. Det är okej att första boken är lite långsam och att det inte händer så mycket för som ... Läs hela recensionen

 2. Lättläst och spännande bok
  ACS Bokhylla, 15 maj 2020

  Boken är lättläst och skriven på ett sätt som gör att man gärna sträckläser den. Trots det fick den ligga på en stol hemma hos mig innan jag väl började läsa den. Jag har alltid trott att detta inte är min typ av litteratur men jag har verkligen uppskattat läsningen om starka Drakina som flyr den värld hon vuxit upp.
  Det händer mycket i boken, den är välskriven och intressant. Jag var inget stort fan av kärlekssidorna men det var inget som störde min helhetsupplevelse utan jag uppskattade boken.

 3. Normbrytande berättelse med Twin Peaks-känsla
  Izabella , 14 november 2017

  Mystisk, spännande och fylld av starka och häftiga kvinnliga karaktärer! En normbrytande berättelse med Twin Peaks-känsla. Perfekt läsning i höstmörkret!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Ulrica Edvinsson Sundin