Viljornas Krig (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Drakens Dotter (del 2)
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
520
Utgivningsdatum
2018-09-27
Förlag
Moloch
Medarbetare
Grimwalker, Caroline (red.)
Illustratör/Fotograf
Ulrica Edvinsson Sundin
Dimensioner
220 x 140 x 40 mm
Vikt
794 g
SAB
uHc
ISBN
9789198354652
Viljornas Krig (inbunden)

Viljornas Krig

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2018-09-27
200
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Rexmond har tagit Drokina till Drakdemonernas rike där hon hålls inlåst mot sin vilja. Mark har - efter att han hävdat att det finns demoner i skogen - låsts in på stadssjukhusets psykiatriska avdelning där han börjar ifrågasätta allt han vet om världen. Rachel och Nicki kommer till hans undsättning, men måste samtidigt se till att hålla både sig själva och honom gömda från drakdemonerna. De gör sitt bästa för att rädda Drokina samtidigt som mer av deras trasiga förflutna kommer tillbaka till ytan.

Drakens Dotter - Viljornas Krig är del två på den normbrytande bokserien Drakens Dotter. Första delen Drakens Dotter - Resans Början blev hyllad för sina starka kvinnliga karaktärer och nu fortsätter berättelsen om Drokinas kamp för ett eget liv med egna val.

Boken är del 2 av 6
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Viljornas Krig
 2. +
 3. Resans början

De som köpt den här boken har ofta också köpt Resans början av Ulrica Edvinsson Sundin (inbunden).

Köp båda 2 för 376 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Viljornas Krig. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Lugn men samtidigt spännande!
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 9 april 2021

  Berättelsen fortsätter om de starka karaktärerna i Ulrica Edvinsson Sundins värld. Boken tar mer fart än den första i serien och jag gillar att redan, till viss del, känna karaktärerna. Det är det jag älskar mest med denna bok, att få fördjupa min relation med alla de olika karaktärerna och även lära känna några nya. Egentligen rör sig berättelsen inte så mycket framåt, utan den rör sig mer på samma plats. Vi får följa tre olika platser med olika problem som bottnar i samma. På något sätt är ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulrica Edvinsson Sundin

 • Resans början

  Ulrica Edvinsson Sundin

  Efter att ha bevittnat mordet på sin mamma flyr Drokina den magiska världen där hon växt upp. Under flykten försöker hon rädda sin lillebror, men på väg uppför en stentrappa tappar hon taget om hans hand och han faller ner och dör. Drokina tar sig...