En kurs i mirakler (ACIM) (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
1439
Utgivningsdatum
2017-09-01
Upplaga
5
Förlag
Regnbågsförlaget AB
Originaltitel
A Course in Miracles
Dimensioner
240 x 160 x 35 mm
Vikt
1121 g
ISBN
9789198385700

En kurs i mirakler (ACIM)

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-09-01
484
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En kurs i mirakler är en av de mest uppmärksammade och tongivande böckerna inom andlighet som handlar om hur vi genom träning kan genomskåda den illusoriska verkligheten och nå fram till vårt naturliga tillstånd av kärlek.

Den första svenska kompletta utgåvan tryckt på bibelpapper. Förutom En kurs i mirakler innehåller den här boken tilläggen Psykoterapi: syfte, process och utövande och Bönens sång, vilka båda är utvidgningar av Kursens principer så som de dikterades till dr Schucman strax efter att hon avslutat En kurs i mirakler.

Kursen syftar till att ta bort de blockeringar som hindrar medvetenheten om kärlekens närvaro, som är ditt naturliga arv. Motsatsen till kärlek är rädsla, men det som är allomfattande kan inte ha någon motsats. Denna kurs kan därför sammanfattas mycket enkelt på detta sätt:Ingenting verkligt kan hotas. Ingenting overkligt existerar. Häri ligger Guds frid.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En kurs i mirakler (ACIM)
 2. +
 3. Djurens språk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Djurens språk av Carina Solöga (häftad).

Köp båda 2 för 632 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av En kurs i mirakler (ACIM). Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Facit...
  Sebastian Narváez Gruber (Umeå), 26 december 2023

  Ja, det är som att sitta med facit i hand. Finns inga ord som beskriver den bättre än vad den gör själv. En kurs i mirakler är ett underbart verktyg för att skala bort de lager som hindrar oss från att känna fullkomlig frid. Förlåtelsens väg.

  Gud är.

 2. Gör det som är rätt för dig!
  Katarina Bohlin, 4 oktober 2023

  Wow! Vilken vägledning! En total livsförändring genom tankekraft. Hitta tillbaka till ditt genuina kärleksfulla jag. Våga göra jobbet, ta steget och nå målet. I enighet, frid, kärlek och glädje. En vägledning för livet!

 3. Andlig lärobok
  Johanna Söderberg, 23 september 2020

  Ta din tid att förstå verserna. Följ instruktionerna. Om du är redo för den kommer ditt liv snabbt att påverkas.

 4. En kurs i Mirakler
  Ingalill Granbacka , 2 november 2017

  Det är den bästa boken jag någonsin haft och kommer att läsa! Där finns allt för att kunna bli en människa med ljus framtidstro! En bok jag rekommendera att alla borde läsa!👌❤

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Foundation For Inner Peace