Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Vargatider (del 2)
Antal sidor
425
Utgivningsdatum
2017-09-09
Upplaga
1
Förlag
Humle förlag
Dimensioner
232 x 158 x 30 mm
Vikt
698 g
SAB
Hc
ISBN
9789198398502
Högt flyger fåglarna (kartonnage)

Högt flyger fåglarna

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2017-09-09
212
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast 16 december för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett år har passerat utan något livstecken från Ulv, men Inez kan inte släppa tanken på att få se honom igen. Elsa tvivlar på att han ens är vid liv och vill hjälpa sin syster att gå vidare. Hon inser att vad som än har hänt måste Inez få veta det. Men hur?

Sedan förra sommarens händelser är det många i staden som ser ner på Inez och Elsa. Gertrud, som är mån om sitt anseende, tonar ner umgänget med systrarna. Men när hon får en chans att bistå dem tvekar hon inte att ta den, trots att hon därmed sätter hela sin tillvaro på spel. Även Inez och Elsa balanserar på slak lina när de utan mer än en vag ledtråd ger sig av från hemorten för att söka den förrymda fången.

Högt flyger fåglarna är fortsättningen på Linnea Dunérs rosade debutroman Det sjunger i isen. Totalt planeras tre delar i den historiska romantrilogin Vargatider.

Linnea Dunér bor i ett litet rött torp i Uppland med nio kaniner och skogen inpå knuten. Historia och kulturhistoria är stora intressen, som hon bland annat utövar genom att sy historiska kläder och delta i historiska evenemang. Hon har skrivit sedan hon kunde hålla i en penna och har haft dikter och noveller publicerade i ett flertal tidskrifter. Hon romandebuterade 2016 med Det sjunger i isen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Högt flyger fåglarna
 2. +
 3. Det sjunger i isen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det sjunger i isen av Linnea Dunér (kartonnage).

Köp båda 2 för 410 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Högt flyger fåglarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Historisk bladvändare
  Villivonkansbooks (Örebro), 10 september 2017

  Inga livstecken har hörts från Ulv på ett år, men Inez har inte släppt tanken på att se han igen. Elsa tror inte han är vid liv och vill hjälpa sin syster att gå vidare.
  Hade höga förväntningar på denna bok, då jag gillade föregångaren i Vargatider, Det sjunger i isen, tyckte den var fantastiskt bra. Mina förväntningar infriades med denna. Linnea har gjort det igen, jag kunde inte släppa boken, utan läste hela natten tills den tog slut. Jag gillar boken väldigt mycket, historien kring Ul... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Linnea Dunér

 • Det sjunger i isen

  Linnea Dunér

  De tre systrarna Dalin har levt ett lugnt och skyd¿dat liv som döttrar till stadens kyrkoherde, men vintern 1869 förändras allt. Inez är på väg hem från grannsocknen när hon plötsligt befinner sig mitt i mardrömmen. Ensam och utlämnad till den skr...

 • Midsommarafton

  Linnea Dunér

  Kerstin från Toresgården vaknar först av alla på fäboden tidigt en midsommarafton. Så länge de andra kullorna sover kan hon låtsas att hon är en av dem och att det kommer bli en bra dag ... Novellen Midsommarafton är en spinoff på Linnea Dunérs hi...

Bloggat om Högt flyger fåglarna