Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Vargatider (del 3)
Antal sidor
676
Utgivningsdatum
2019-09-06
Upplaga
1
Förlag
Humle förlag
Dimensioner
156 x 231 x 47 mm
Vikt
1069 g
SAB
Hc
ISBN
9789198398533

Dit inga vindar når

(6 röster)  |   Läs 3 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2019-09-06
229
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Den efterlängtade sista delen i trilogin om systrarna Dalin! För att kunna leva tryggt måste Inez och Ulv ta sig över riksgränsen. Gertrud, Elsa och Werner följer dem på vandringen nedåt landet. Men vägen är full av hinder och snart kommer vintern. Samtidigt känns det allt svårare för Inez att behöva lämna allt välbekant bakom sig. Hur mycket kan hon egentligen offra för kärleken? Och kommer hon någonsin att få se sina systrar igen? När deras vägar skilts åt ställs systrarna inför nya val. Överilade beslut leder till nya prövningar. Men när vindarna blåser som hårdast kan de alltid återvända hem. Eller?

Dit inga vindar når är den avslutande delen i Linnea Dunérs romantrilogi Vargatider, som utspelar sig i 1870-talets Sverige.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Dit inga vindar når
 2. +
 3. Högt flyger fåglarna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Högt flyger fåglarna av Linnea Dunér (kartonnage).

Köp båda 2 för 441 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Dit inga vindar når. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fint språk och härlig läsning

  Jag läste snabbt första och andra delen men fastnade av någon anledning i tredje delen. Det beror inte på den spännande berättelsen om de tre prästdöttrarna Inez, Elsa och Gertrud som försöker skaffa sig ett friare liv, utan mer på de 677 sidorna.

  Men nu har jag läst ut den sista delen i trilogin Vargatider, och det känns lite tomt att lämna de modiga systrarna som jag har lärt känna så väl. Jag gillar verkligen historiska romaner - berättelsen utspelar sig på 1870-talet - och det m... Läs hela recensionen

 2. Historisk roman med fina skildringar
  @bettan_bokprataren (Örebro), 6 september 2020

  Dit inga vindar börjar 1874 när systrarna är ute på en resa genom Sverige.
  Linnéa är duktig på gestaltning och anpassar språket till den tidsera hon skriver om. Jag tycker att berättelsen är mycket trovärdig och jag inser att det måste ligga mycket research bakom skrivandet.

  Det jag har emot är att boken är bort i tok för tjock. Jag tror att berättelsen hade tjänat på att kortas ner. Jag upplevde emellanåt att drivet saknades och det gjorde att jag tappade fokus.
  Jag funde... Läs hela recensionen

 3. Vackert språk
  Kaffeläsaren, 21 oktober 2019

  Dit inga vindar når är den tredje och avslutande delen i Vargatider. Jag har läst båda böckerna innan i serien och tyckte väldigt mycket om dem.
  I Dit inga vindar bär får vi fortsätta följa systrarna Inez, Gertrud och Elsa på deras resa. Denna bok tar sin början 1874 när systrarna är ute på en resa genom Sverige.
  Som alltid när Linnéa skriver är språket väl avvägt och passande för tidsperioden. Det är riktigt imponerande hur bra hon får till språket. Det märks att gedigen research ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Linnea Dunér