McFackers (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2017-10-06
Upplaga
1
Förlag
Felix Nero
Medarbetare
Olsson, Nils (form) / Lang, Cecilia (foto)
Dimensioner
215 x 135 x 20 mm
Vikt
404 g
SAB
Hc
ISBN
9789198408102
McFackers (inbunden)

McFackers

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2017-10-06
193
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
McFackers Kan levereras innan julafton
Betyg: 5 av 5 "Lättläst bok med en stor dos humor. Jag fattade snabbt tycke för karaktärerna. ... Helt enkelt en bra bok att läsa om en vill skratta eller känna att livet inte är en lika stor fis som det ofta är för dessa två!"
_enbokiveckan_

"Mycket humor och många skratt"
"Ibland är livet fis. Då behöver man piggas upp. Och det gör man verkligen när man läser om Clint och Pinken i McFackers. Boken är lättläst med ett bra driv och en stor dos humor."
boktanten

Vad händer när två puckon startar ett MC-gäng?

McFackers är berättelsen om två underdogs som bestämmer sig för att göra något av sina liv, satsar allt och som mot alla odds faktiskt misslyckas totalt.

Clint är misslyckad. Världens största loser, och det har han papper på. 26 kollegieblock fyllda med över fyratusen argument för att livet är värdelöst. Att hans bästa vän är den korkade Pinken är bara ytterligare ett bevis på att livet suger. Pinken är om möjligt ännu mer misslyckad än Clint.

Clint behöver pengar, och med hjälp av sin arbetsförmedlare kommer han fram till att hans enda chans är att bli kriminell. Tillsammans med Pinken startar han därför ett mc-gäng. Men när de ska skaffa sina västar stavar de fel, och får det föga skrämmande namnet "McFackers".

McFackers försöker sen göra allt som kriminella mc-gäng gör: Skaffa vapen, sätta skräck i sin omgivning och sälja knark. Men de lyckas inte med någonting. Inte ens med att skaffa sig motorcyklar. I stället skjutsar de runt varandra på en risig gammal EU-moppe som de lurat till sig.

När Clint och Pinken möter den vackra Mia så blir de båda förälskade, och Mia utnyttjar dem hänsynslöst för sin egen kamp att ta över den undre världen, på ett sätt som gör att McFackers utan att veta om det snart ses som landets farligaste mc-gäng, efterlysta för brutala sprängningar av rivaliserande klubbar och kidnappning av landets konung. Och sen bara skenar det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. McFackers
 2. +
 3. Rebellen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rebellen av Gustaf Skördeman (inbunden).

Köp båda 2 för 452 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av McFackers. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket humor och många skratt!

  Ibland är livet fis. Då behöver man piggas upp. Och det gör man verkligen när man läser om Clint och Pinken i McFackers.

  Boken är lättläst med ett bra driv och en stor dos humor. Gustaf Skördeman har skapat ett gäng karaktärer som har lite otur när de tänker vilket leder till den ena dråpligheten efter den andra.

  Det är en underhållande och kul story och det är inte utan att man nästan tycker lite synd om Clint. Det händer en hel del smått osannolika saker men det gör det ju i Bond-filmerna också. 😉

 2. Väcker skratt
  Rebecka Nyman @_enbokiveckan_ (Mariefred), 30 november 2020

  Lättläst bok med en stor dos av humor. Jag fattade snabbt tycke för karaktärerna. De var så korkade så det fungerade, lite som när något är så fult så det blir gulligt. Berättelsen var bra uppbyggd och hade fart i sig. Helt enkelt en bra bok att läsa om en vill skratta eller känna att livet inte är en lika stor fis som det ofta är för dessa två!

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Gustaf Skördeman