Fler böcker inom
Format
Kartonnage (Board book)
Språk
Svenska
Läsålder
0-3 år
Antal sidor
14
Utgivningsdatum
2017-09-20
Upplaga
2000
Förlag
Tyanachu
Översättare
Pierre Helgesson
Medarbetare
Fahlgren, Lena (red.) / LTD, Glowberrybooks (form)
Illustratör/Fotograf
Tania Goryushina
Dimensioner
300 x 210 x 10 mm
Vikt
350 g
SAB
Hcf
ISBN
9789198421910
Den första resan (kartonnage)

Den första resan

Kartonnage, Svenska, 2017-09-20
165
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Tania Goryushina har både lång och vid det här laget en väldigt bred erfarenhet inom konst. Hon har tre utbildningar inom konst i två olika länder och har hunnit med ganska mycket såsom fri konst, grafisk design och barnböcker. Fyra av hennes barnböcker publicerades i Ukraina. Hon skapade illustrationer till Andrej Kurkovs bok, som senare blev en bästsäljare i Ukraina.

En av Tanias bästa böcker Den Första Resan publicerades nu även på svenska. De detaljrika illustrationerna som Tania skapade för den här boken ger en känsla av att du betraktar sagan ovanifrån, vilket ger dig en överblick som hjälper till att skapa egna små sagor, som sedan kan vävas in i boktexten ihop med barnet.

Boken handlar om en resande kaninfamilj och syftet med boken är att hjälpa barn att bli nyfikna på att t.ex. resa. Boken har ett detaljrikt bildspråk där varje uppslag rymmer mycket mer än enbart det du finner i texten. Den här boken är utarbetad för barn i förskoleåldern och har som syfte att utveckla uppmärksamhet, minne och observationsförmåga på ett lekfullt sätt genom detaljerade illustrationer fulla av liv och rörelse. Barnet inspireras att noggrant observera vad som händer i bilderna och för dig, som berättare, är boken en bra utgångspunkt för många improviserade små sagor om vad som händer i bilderna som du kan hitta på själv, eller ihop med barnet.

Boken publicerades tidigare 2014 i Ukraina av Glowberrybooks bokförlag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Den första resan
  2. +
  3. Fotboll och fulspel

De som köpt den här boken har ofta också köpt Fotboll och fulspel av Marie Oskarsson (inbunden).

Köp båda 2 för 234 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den första resan