Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-11-15
Förlag
Lingonberry Fiction
ISBN
9789198424010
Rödhake: Dödstyst (e-bok)

Rödhake: Dödstyst (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-11-15
131
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Före detta underrättelseagenten Anders Rödhake söker sanningen när alla andra gett upp. Sveriges högsta politiska ledning gör allt för att dölja vad som hänt och de vill inget hellre än att Rödhake misslyckas - eller försvinner för gott.

Rödhake: Dödstyst är en spänningsroman med högt tempo och udda personligheter. Det är den första delen i serien om Anders Rödhake.

Livvakten Thomas Rapp är alltid lojal, låter alltid andra styra. Fram till den dagen han tvingas göra det omöjliga. Falskt anklagad för mord i en toppstyrd polisutredning ger han livsfarlig information till sin syster Emma - timmar innan han omkommer i en trafikolycka.

Emma Rapp måste nu hålla tyst. Hon tvingas leva under ständigt dödshot, hon övervakas och förföljs. Människor i hennes omgivning tar avstånd, andra försvinner spårlöst.

Anders Rödhake tillhör inte längre underrättelsetjänsten; i stället festar han och kör sitt företag i botten. Men han är den ende som tror henne.

Tillsammans försöker de reda ut vad som verkligen hände, men Sveriges högsta politiska ledning vill begrava sanningen. Och de är beredda att göra allt för att behålla sin makt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Rödhake: Dödstyst