Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Jessica Schöön (del 1)
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2017-12-14
Upplaga
2
Förlag
Anemon förlag
SAB
Hc
ISBN
9789198424829
Livet blir aldrig som man tänkt (häftad)

Livet blir aldrig som man tänkt

Häftad, Svenska, 2017-12-14
159
Skickas inom 5-8 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jessica Schöön har nyss fyllt fyrtio och arbetar som sekreterare i Malmö. Äktenskapet med Niklas rullar på och deras femtonårs bröllopsdag närmar sig. Plötsligt över en kväll förändras allting. Det som absolut inte får hända - händer. Niklas lämnar henne. Jessicas tillvaro krossas. Förbjudna känslor pyser fram och det blir allt svårare för Jessica att behålla hemligheten utan att bli avslöjad.

Livet blir aldrig som man tänkt är första delen i en trilogi. Feelgoodroman om hur livet obarmhärtigt och drastiskt kan förändras på några få sekunder. Men vad händer när mattan bokstavligen rycks undan fötterna? När hela ens liv krackelerar och bara känns som en enda stor bluff. Romanen handlar också om hur man samlar nya krafter och mod för att gå vidare. Långsamt förändras Jessicas prioriteringar om vad som är viktigt i livet.

"Storyn i sig är en berg-och-dalbana av känslor och författaren har porträtterat dem på ett sätt som rörde mig såväl till skratt som till tårar. Det hände någonting precis hela tiden, vilket gör boken till en bladvändare. Gestaltning är författaren en fena på. Hon målar med orden och utelämnar inte ett enda sinne. Grymt bra slut". Av lektör och korrektur, Monie Szabo - Fjäderpennan.

Anethe Bergendahl är född 1963 i Malmö. Detta är hennes första debutbok, men flera kommer inom en snar framtid. Andra delen om Jessica Schöön är pågående. Sedan ett par år tillbaka bor Anethe i Lund och arbetar på Universitetssjukhuset akutmottagning som medicinsk sekreterare.

Recensioner: https://anethebergendahl.wordpress.com/recensioner/
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Livet blir aldrig som man tänkt
  2. +
  3. Mannen och stjärnornas Hav

De som köpt den här boken har ofta också köpt av Björn Bergendahl (häftad).

Köp båda 2 för 299 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Livet blir aldrig som man tänkt