I Sparvens klor. Del 1 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Svärd utan herre-serien (del 1)
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2018-05-09
Upplaga
1
Förlag
Tidsfönster förlag
Dimensioner
210 x 135 x 24 mm
Vikt
441 g
SAB
Hc
ISBN
9789198430820
I Sparvens klor. Del 1 (häftad)

I Sparvens klor. Del 1

Häftad,  Svenska, 2018-05-09
169
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Tsukiko har hört till kurtisanhuset så länge hon kan minnas. Hon vet inte varifrån hon kommer, men hennes framtid som kurtisan är utstakad. När en herrelös samuraj rusar in på kurtisanhusets bakgård med svärdet höjt inleds hennes möte med världen utanför nöjesdistriktets mur - en värld där helt andra regler gäller.

Att ta Tsukiko som gisslan är inte det mest genomtänkta Hiroshi gjort i sitt liv. Särskilt inte när han är på flykt undan rättvisan. Han måste bestämma sig för hur han ska göra med den viljestarka kurtisanen, innan han får mer problem än han redan har.

Suzume, eller Sparven, är en av de mest beryktade medlemmarna i en grupp som anlitas av inflytelserika personer för att utföra lönnmord, spioneri och inbrott. Omständigheterna driver Tsukiko, Hiroshi och Sparven mot varandra tills ingen av dem kan komma undan.

Första delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.

Karin Söderlund Leifler föddes 1979 och är uppvuxen i Växjö. Efter studietiden i Stockholm flyttade hon till Linköping där hon numera bor med sin familj. Hennes intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker när hon var barn. I tioårsåldern blev hon nyfiken på Japan, en fascination som lett fram till att hon skriver romaner som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.

Hon har doktorerat i medicin och forskat om cancer. För att kunna kombinera intresset för vetenskap med skrivande sadlade hon om till journalist inriktad mot forskning och medicin. Hennes artiklar har publicerats i flera rikstäckande magasin och tidningar. I dag arbetar hon med kommunikation om forskning vid ett universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I Sparvens klor. Del 1
  2. +
  3. I Sparvens klor. Del 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt I Sparvens klor. Del 2 av Karin Söderlund Leifler (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Söderlund Leifler