I Sparvens klor. Del 2 (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Svärd utan herre-serien (del 2)
Antal sidor
329
Utgivningsdatum
2018-05-09
Upplaga
1
Förlag
Tidsfönster förlag
Dimensioner
210 x 135 x 23 mm
Vikt
456 g
SAB
Hc
ISBN
9789198430837
I Sparvens klor. Del 2 (häftad)

I Sparvens klor. Del 2

Häftad,  Svenska, 2018-05-09
189
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I Sparvens klor. Del 2 Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den herrelösa samurajen Hiroshi är efterlyst för mordet på sin före detta herre - ett brott som straffas med halshuggning om han inte lyckas hitta den sanna mördaren först. Vid sin sida har han Tsukiko, en kurtisan på rymmen från nöjeskvarteren.

Men det finns personer som inte drar sig för att ta till våld för att hindra dem. Hiroshi förlorar mot en grupp beväpnade män som ska föra tillbaka Tsukiko till kurtisanhuset hon kommer från. Det sista han ser är att de för bort henne, innan han själv dras in i mörkret.

Den kvinnliga lönnmördaren Suzume, eller Sparven, har fått i uppdrag att följa efter Hiroshi. Men den till synes enkla uppgiften leder till ett möte som förändrar allt. Suzumes lojalitet mot shinobigrupperingen sätts på prov. Stunden då hon måste välja sida kommer obevekligt närmare, tills ingen av de inblandade kan komma undan.

Andra och sista delen av I Sparvens klor, en roman i två delar om frihet, makt och kärlek.

Karin Söderlund Leifler föddes 1979 och är uppvuxen i Växjö. Efter studietiden i Stockholm flyttade hon till Linköping där hon numera bor med sin familj. Hennes intresse för andra tider och platser väcktes genom böcker när hon var barn. I tioårsåldern blev hon nyfiken på Japan, en fascination som lett fram till att hon skriver romaner som är starkt inspirerade av landets historia och kultur.

Hon har doktorerat i medicin och forskat om cancer. För att kunna kombinera intresset för vetenskap med skrivande sadlade hon om till journalist inriktad mot forskning och medicin. Hennes artiklar har publicerats i flera rikstäckande magasin och tidningar. I dag arbetar hon med kommunikation om forskning vid ett universitet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I Sparvens klor. Del 2
  2. +
  3. I Sparvens klor. Del 1

De som köpt den här boken har ofta också köpt I Sparvens klor. Del 1 av Karin Söderlund Leifler (inbunden).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Söderlund Leifler