Gäststjärnan (inbunden) Gäststjärnan
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Nemesis (del 1)
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2019-09-10
Upplaga
1
Förlag
Storyhood
Dimensioner
220 x 145 x 25 mm
Vikt
377 g
SAB
Hc
ISBN
9789198463248
Gäststjärnan (inbunden)

Gäststjärnan

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-09-10
109 178 Du sparar 69 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Tänk om allting hänger ihop? Tänk om framtiden har hänt förut? Kan världsliga händelser och upptäckter ha en djupare innebörd som vi inte kan förklara men som vi ibland kan ana?

Den amerikanske hockeytalangen Peter Elk briljerar som vanligt i distriktsmästerskapet i Toronto. Plötsligt träffas han av ett stort antal takyoner, subatomära partiklar som upphäver fysikens lagar så som vi känner dem. För Peter Elk blir detta början på ett otroligt äventyr. Han slungas tillbaka i tiden och hamnar mitt i ett krig hos det forntida stamfolket irokeserna, och utan att inse det förändrar han världens öde.

Peter får alltmer en avgörande roll i olika historiska förlopp. När han slutligen börjar inse vem han verkligen är återstår det för honom att leda jordens öde undan en katastrof.

Gäststjärnan är den första delen i bokserien Nemesis, som är en spännande och tankeväckande berättelse, med många lager, om Peter Elks resor i tiden och hans försök att rädda mänskligheten. Historiska fakta varvas med de senaste upptäckterna inom vetenskapen. Det är en äventyrshistoria om hur allt hänger samman.


Boken är skriven av Kaj Linna, som blev rikskänd då han under tretton år satt i fängelse oskyldigt dömd för mord. Hans fall är oerhört uppmärksammat i tidningar, tv och radio och räknas som en av vår tids största rättsskandaler. Kaj Linna sommarpratade 2018 och under 2019 kom en unik dokumentärfilm om honom och hans fall.

Arbetet med Nemesisböckerna var det enda som ingen kunde komma åt, ingen kunde korrumpera, med det kunde han resa långt utanför fängelsets murar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Gäststjärnan
 2. +
 3. En resa till jordens medelpunkt

De som köpt den här boken har ofta också köpt En resa till jordens medelpunkt av Jules Verne (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gäststjärnan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fascinerande bok som kittlar fantasin!

  När jag läste baksidan på boken undrade jag om detta skulle vara en sådan flummig, osammanhängande bok. Men tvärtom så innehåller den en hel del av både modern vetenskap och historisk fakta.

  Detta är verkligen en bok som växer ju mer man läser. Den har ett djup som överraskar och ett språk som är mångfasetterat och även om det är en hel del hokus pokus så känns det ändå trovärdig. Boken är lättläst, har korta kapitel och ett bra språk. Jag gillar hur Kaj Linna blandar dikt och verkli... Läs hela recensionen

 2. Fascinerande berättelse
  Thomas, 16 oktober 2019

  En riktigt häftig berättelse, oväntad och mångbottnad. Fick e del aha-upplevelser och blev positivt överraskad. Ser verkligen fram emot de kommande i serien

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kaj Linna

 • Besökaren : mina 13 år bakom galler

  Theodor Lundgren, Kaj Linna

  "Om samma misstankar handlade om mig, eller en vanlig människa, då hade man inte ens kallat oss till förhör. Aldrig i livet att vi hade dömts mot vårt nekande." Leif GW Persson Besökaren är berättelsen om hur ett justitiemord resulterade...