Röd gryning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Thule (del 2)
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-05-31
Upplaga
1
Förlag
Lyacon
Originaltitel
Röd gryning
Medarbetare
Amnéus, Anders (form)
Dimensioner
177 x 110 x 20 mm
Vikt
222 g
SAB
Hce
ISBN
9789198481372

Röd gryning

(2 röster)  |   Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-05-31
126
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Röd gryning är berättelsen om rå makt, liderlig kättja och blodfläckat stål. Men också en historia om magiska världar, heder och kärlek.

En slagen krigarskara söker sin tillflykt till den lilla byn Selvattsliden högt upp längs Enareälven. Vad som hänt och var de kommer ifrån är höljt i dunkel. Samtidigt ska Liv till att föda sitt och Trases första barn. Trase, som tidigare vunnit ryktbarhet, lever där i skydd - obemärkt för världen. Inom Liv gror samtidigt tvivlet och hennes historia gör sig påmind. I Gunhild, som alltid levt i bakgrunden, har en grämelse väckts och med den lusten att återuppstå som något annat - eller gå under. I Valsten vaknar något uråldrigt och kraftfullt upp, något som kommer förändra världen. Kärlekens kraft som väcker hopp och väver hat.

Österut, på andra sidan havet, slår hungersnöden till. Men ännu längre bort sker något som kommer få en helt annan innebörd än vad som först förutsågs. Försöker en främmande makt med dolsk list kuva folken på Thule? Är det folkens kamp för egenmakt och mot en övermakt, eller en kamp för den snöda egennyttan?

Röd gryning är en fristående fortsättning på Thule.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Röd gryning
  2. +
  3. Thule

De som köpt den här boken har ofta också köpt Thule av Anders Amnéus (häftad).

Köp båda 2 för 247 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Röd gryning. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nordisk fantastik när den är som bäst.
    Erik, 6 februari 2020

    Mycket uppslukande nordisk fantastik, en skildring av en skandinavisk forntid som känns realistisk men magisk och ändå aktuell idag, kan stark rekommenderas till alla som uppskattade "Thule" av samma författare.

Visa alla 1 recensioner