Röd gryning (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Thule (del 2)
Antal sidor
304
Utgivningsdatum
2019-05-31
Upplaga
1
Förlag
Lyacon
Originaltitel
Röd gryning
Medarbetare
Amnéus, Anders (form)
SAB
Hce
ISBN
9789198481372
Röd gryning (häftad)

Röd gryning

Häftad Svenska, 2019-05-31
139
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Röd gryning är berättelsen om rå makt, liderlig kättja och blodfläckat stål. Men också en historia om magiska världar, heder och kärlek.

En slagen krigarskara söker sin tillflykt till den lilla byn Selvattsliden högt upp längs Enareälven. Vad som hänt och var de kommer ifrån är höljt i dunkel. Samtidigt ska Liv till att föda sitt och Trases första barn. Trase, som tidigare vunnit ryktbarhet, lever där i skydd - obemärkt för världen. Inom Liv gror samtidigt tvivlet och hennes historia gör sig påmind. I Gunhild, som alltid levt i bakgrunden, har en grämelse väckts och med den lusten att återuppstå som något annat - eller gå under. I Valsten vaknar något uråldrigt och kraftfullt upp, något som kommer förändra världen. Kärlekens kraft som väcker hopp och väver hat.

Österut, på andra sidan havet, slår hungersnöden till. Men ännu längre bort sker något som kommer få en helt annan innebörd än vad som först förutsågs. Försöker en främmande makt med dolsk list kuva folken på Thule? Är det folkens kamp för egenmakt och mot en övermakt, eller en kamp för den snöda egennyttan?

Röd gryning är en fristående fortsättning på Thule.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Röd gryning
  2. +
  3. Thule

De som köpt den här boken har ofta också köpt Thule av Anders Amnéus (häftad).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Röd gryning