Opi Parantamaan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Finska
Utgivningsdatum
2019-07-08
Förlag
Lindblom Academy
Översättare
Timo Toivonen, Johanna Pekola
ISBN
9789198495393

Opi Parantamaan E-bok

E-bok,  Finska, 2019-07-08

Styckköp

111

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Tämän kirjan lukemalla opit antamaan henkiparannusta. Kirja on täynnä tietoa ja ainoa laatuaan! Kirjailijan suuri toive on auttaa ihmisiä kehittämään luontaista parantamisen kykyään, jotta he voisivat auttaa itseään, perheitään, ystäviään ja tuttaviaan voimaan paremmin. Kirjailija on kirjoittanut kirjan, minkä olisi itse toivonut saavansa lukea yli 20 vuotta sitten, jolloin hän alkoi kehittää parantamisen lahjaansa. Kirjailijan toive on jakaa sinulle ymmärrystä ja tietoa jota matkallasi tarvitset. On tärkeää tiedostaa että harjoittelua tai tietoa ei voi korvata, sillä ne etenevät käsikkäin.

Tämän kirjan avulla opit antamaan ja vastaanottamaan parantamista, miksi ja miten se toimii, mitä sinä voit tehdä vaikuttaaksesi ja kehittääksesi sitä. Opit kuinka sinun ja parantajaoppaasi välistä yhteistyötä tulee kehittää, jotta sinun parantamisen lahjasi voisi kukoistaa. Kyse on kahden sielun, sinun ja parantajaoppaasi ajan myötä kehittyvästä yhteistyöstä ja ystävyydestä.

Opit kuinka antaa ja vastaanottaa kaukoparannusta, kontaktiparannusta, itsensä parantamista ja jopa eläinparannusta. Sinua tullaan askel askeleelta ohjaamaan tämän kaiken läpi - tämä on kirja, jota monet ovat odottaneet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »