Professorn (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
af Hjo (del 6)
Antal sidor
314
Utgivningsdatum
2019-12-12
Upplaga
1
Förlag
Word from Hjo förlag
SAB
Hc
ISBN
9789198501476
Professorn (häftad)

Professorn

(1 röst)
Häftad Svenska, 2019-12-12
102
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Två unga studentskor hittas döda, en i Boulognerskogen i Skövde och en på Gubbholmen i Karlstad. Finns det något samband och finns det fler, liknande fall. Varför dog just dessa unga kvinnor och varför dog de i samband med en löptur?
Professorn är en fristående fortsättning på af Hjo-serien och utspelar sig några år efter Fader af Hjo. Medan vardagslivet i den lilla trästaden Hjo pågår, blir polisinspektör Helena Groop på stationen i Hjo involverad i en utredning där samarbete över kommungränserna krävs för att reda ut alla frågor. Samtidigt oroas hon över att något inte är som det ska med dottern Kajsa.
Journalisten Sara Blidh bevakar intensivt utredningen av de döda, unga kvinnorna. Trots det geografiska avståndet, tror hon att det finns ett samband. Frågan är vilket?

Annette Brandelid är född 1974 och uppvuxen i Hjo, varför det var självklart för henne att förlägga händelserna i serien till den idylliska trästaden vid Vätterns strand. Annette debuterade som författare 2011 när hennes första bok, Ängel af Hjo, publicerades som följetong i Hjo Tidning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Professorn
  2. +
  3. Ängel af Hjo

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ängel af Hjo av Annette Brandelid (häftad).

Köp båda 2 för 207 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Annette Brandelid