Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Evigheten (del 1)
Läsålder
12-15 år
Antal sidor
356
Utgivningsdatum
2019-11-01
Upplaga
1
Förlag
Norrlandsbok
Medarbetare
Österman, Viveka (foto)
Dimensioner
231 x 156 x 26 mm
Vikt
631 g
SAB
uHc
ISBN
9789198503500

Tidsbrott

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-11-01
259
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Vänta! Det kommer någon!"

Kevin kände paniken. Pulsen rusade och han drog snabbt in Anton bakom ett skåp. Prästen och soldaten som sakta gick genom kyrksalen hade inte sett dem än, men det var bara en tidsfråga.

Kevin gjorde sig redo att störta mot utgången. Det skulle aldrig gå, de skulle åka fast och aldrig komma hem till 2000-talet.

Så det är så här det slutar, tänkte Kevin. Jag undrar vad straffet är för att plundra en kyrka.

Att dras in i en värld fylld av tekniska under, tidsresenärer, lögner och intriger var det sista som Kevin väntade sig när han rymde från boendet utanför Luleå. Tidsbrott är den första delen i Mathias Kuntos serie Evigheten. En historisk sci-fi om att resa i tiden, skydda historien och kämpa mot dem som vill förändra världen för alltid.

Vad skulle du göra om du redan visste framtiden?

"Mathias Kuntos debutroman 'Tidsbrott' är spännande hela vägen genom. Det finns inte ett kapitel, inte en sida då jag inte vill veta vad som händer härnäst. Jag får hela tiden egna misstankar och idéer om vilka som är skurkar och vad som egentligen pågår på slottet."
-- Linnea Lindblom, NSD Kultur 200108
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tidsbrott
 2. +
 3. Lilla hjärtat : den allra första boken om dig

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lilla hjärtat : den allra första boken om dig av Jenny Ekman, Hanna Bühlmann (häftad).

Köp båda 2 för 428 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Tidsbrott. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Riktigt spännande!
  A. Fernandes , 13 december 2020

  En ungdomsbok som är spännande från första till sista sidan. Man vill helt enkelt inte sluta läsa. Mycket bra handling där historia och sci-fi sammanflätas fint. Längtar till nummer två!

 2. Jag längtar till tvåan!
  Saga F, 10 december 2020

  Spännande bok om tidsresor och historia. När du kommer in i den så kommer det att vara svårt att lägga ner den!

  Kevin råkar av misstag åka tillbaka i tiden till Gustav Vasas tid och träffar en hel värld av tidsresenärer. Där får han lära sig historia, fast eftersom de är i historien så blir det ju nutid och framtid. Jag gillar historia så det är spännande att läsa om alla alternativa förklaringar på händelser som dyker upp.

  Jag får lite Harry Potter känsla ibland, så tycker... Läs hela recensionen

 3. Spännande ungdomsbok
  Lollos bokhörna, 16 november 2020

  Tidsbrott är den första delen i serien Evigheten. Boken är en historisk sci-fi om att resa i tiden, skydda historien och kämpa mot dem som vill förändra världen för alltid.

  Berättelsen handlar om Kevin som dras in i en värld fylld av tekniska under, tidsresenärer, lögner och intriger. Det var nog det sista som Kevin väntade sig när han rymde från boendet utanför Luleå.

  "Tids... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner